BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bagarmossen

Sockenvägen 601

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 3821
  • 85
  • 6410
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en underbar 2 rok med stor uteplats! Detta hem bjuder på väldisponerade och luftiga utrymmen med ett fint kök och rymlig uteplats. I köket finns det gott om plats för matlagning och matplatsen övergår naturligt till vardagsrummet tack vara den öppna planlösningen. Stor uteplats med härlig förmiddagssol, perfekt att mysa på under långa sommardagar med familj och vänner. Badrummet är helkaklat och har plats för badkar samt är förberett för installation av tvättmaskin. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Intill sovrummet finns en praktisk klädkammare som också går att nyttja som hemmakontor eller extra sovrum. Hela lägenhet präglas av fina ytskikt med ett vackert trägolv och ljusa väggar. Det finns goda förvaringsmöjligheter i lägenheten med flera garderober samt den väl tilltagna klädkammaren!

Brf Näringsministern är en stabil och välskött förening om 54 lägenheter varav 7 är hyresrätter vilket utgör ett dolt kapital för föreningen. Fastigheterna i föreningen är från 2008 vilket innebär att det är långt kvar till några större renoveringar. I Föreningen finns även flera trevliga gemensamhetsytor som tvättstuga, barnvagnsrum, cykelförråd samt 20 parkeringsplatser om 426kr/mån samt 19 carports om 727kr/mån. Kötiden är ca 1-2 mån (info från styrelsen 2022-11-23).

Från lägenheten har du både Bagarmossen och Kärrtorp centrum inom promenadavstånd. Båda centrumen erbjuder god service med Ica, Coop & Apotek samt flera trevliga restauranger och fik! Goda kommunikationer genom Kärrtorps T-bana tar dig till Södermalm på endast 8 min. Med buss 161 tar du dig även smidigt längre söderut mot Gröndal via Älvsjö station och Midsommarkransen.

Ett stenkast bort nås idylliska Nackareservatet som erbjuder härliga löpspår och motionsslingor. Sommartid är Söderbysjön populärt för sitt strand och klippbad, vintertid för skridskor och skidåkning. Där finns även en 9-håls golfbana och driving range, utegym, Björkhagens FK och Brotorpsstugan som vintertid erbjuder nygräddade våfflor. Hellasgården finns även på promenadavstånd och erbjuder motionsspår, paddling, badplats, bastu, orientering och vandring.

Varmt välkommen på öppen visning!