BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Järvastaden

Boplatsvägen 11

  • 1 rum och kök
  • 34 kvm
  • 2.100.000 kr /Bud
  • 2092
  • 438
  • 330
Värdera din bostad

Beskrivning

Är det den mest kvadratsmarta ettan man sett? Mycket möjligt. Här ryms allt man kan önska sig i en etta och lite till - ordentligt kök med diskmaskin, allrum med plats för både dubbelsäng och soffa, och ett stort badrum med tvättmaskin. Alltihop ramas in fint av fräscha ytskikt och ett generöst ljusinsläpp från rejäla fönster. Dessutom mycket goda förvaringsmöjligheter både i själva lägenheten, och i källarförråd. Planlösningen upplevs som en mini tvåa då sovdelen och vardagsrummet är uppdelad med trävägg. Lägg därtill en stor balkong med kvällssol och du inser snabbt att detta är ett hem du kommer trivas i. God ekonomi i förening, på lugnt läge med närhet till matbutik och kommunikationer med endast 10 min till T-bana.

Låg avgift

Möjlig tvåa
Stor balkong
Välplanerad planlösning
Välutrustat kök
Diskmaskin
Stort badrum med tvättmaskin
Goda förvaringsmöjligheter
Fina ytskikt
Hiss ner till garage
Lediga garageplatser
Övernattningslägenhet/lokal i föreningen
Pingisrum i föreningen
God ekonomi i förening
Amorterat mer än planerat
Närhet av matbutik & restaurang
Gym i området
Goda kommunikationer

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 1 rum och kök . Våningsplan 2, hiss finns. Lägenhetsnummer 212. Föreningen BRF Ströva i Sundbyberg.

Byggnadssätt

Ventilation: FX. Fönster: 3-glas.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning

Kabel-TV och Bredband. Leverantör Tele2.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.100.000 kr /Bud. Månadsavgift 2 392 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, bredband, bostadsrättstillägg, ingår). Andel i föreningen är 0.6523 %.

Driftskostnad

Totalt 410 kr/mån (4 920 kr/år) varav El 250 kr/mån, Försäkring 160 kr/mån. Antal personer: 1.

Byggnadsår
2018

Registreringsår
2016

Uppvärmning
Fjärrvärme

Föreningen
Brf Ströva i Sundbyberg äger fastigheten och består av 2 hus med 101 bostadsrätter. Föreningens adresser är Boplatsvägen 9, 11,13, 15, 17 och 19. I föreningen finns gemensamhetslokal, odlingslådor samt mlljörum.

Gemensamhetsutrymmen
Källarförråd, Garage, Gemensamhetslokal, övernattningslägenhet går att hyra för 250kr/natt och 350kr/natt med parkering, Miljörum och pingsrum.

Utförda renoveringar
Inga utförda renoveringar i föreningen sedan uppförandet 2018

Genomförda och planerade underhåll och investeringar
Inga genomförda eller planerade renoveringar i föreningen sedan uppförandet 2018

Pågående och framtida underhåll och inversteringar
Inga planerade framtida underhåll enligt årsredovisning 2018.

Bilplats
Föreningen har ett garage med 77 parkeringsplatser som kan hyras av föreningens medlemmar 1000kr/mån stor garageplats 850kr/mån mindre garageplatser 1 400kr/mån el-plats. För vidare information kontakta föreningen. info@brfstrova.se.

Kommande avgiftsförändringa
Under året har årsavgifterna varit oförändrade.

Ägande
Delat ägande godkänns, Juridisk person godkänns inte.

Överlåtelseavgift
1208 kr Debiteras köparen.

Pantsättningsavgift
483 kr.

Pantsättningar
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

 

Områdesbeskrivning

Järvastaden är det perfekta området för dig som vill bo centralt, men ändå naturnära och barnvänligt. Småstadskänslan här är stark. Kvarteret där huset ligger har ett utmärkt läge med Ulriksdals Pendeltågsstation ett stenkast bort med ca 10 min resväg till Stockholm City. Ni kan även ta bussen till Hallonbergens tunnelbanestation.

På en cykelturs avstånd finns Kista Galleria och Mall Of Scandinavia, lägg därtill grönområden och fina promenadstråk runt hörnet i Igelbäckens naturreservat, Ulriksdals Slott och trädgårdar samt Hagaparken. Förskola och skola finns i närområdet, och servicen utökas i takt med att Järvastaden växer. Mulle Mecks lekpark är en del av Järvastaden som måste upplevas, det blir lätt barnens favorit. Besök gärna Järvastadens egen hemsida för mer information om området och dess utveckling, www.jarvastaden.se.