BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sickla - Järla sjö

Fingerörtsvägen 5, -1tr

  • 2.5 rum och kök
  • 69 kvm
  • 4.100.000 kr / Såld
  • 3967
  • 76
  • 3764
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna charmiga och välplanerade 2,5a utan insyn med södervänd balkong i trivsamma Järla Sjö! Här bor du med närhet till såväl natur och vatten som Sickla köpcentrum där du finner allt från shopping till bio och restauranger. På andra sidan sjön ligger Nacka naturreservat för den träningssugna eller varför inte ta ett dopp i härliga Järlasjön från bryggorna.

Lägenheten är en trivsam 2,5:a om 69 kvm och med en härlig balkong omgärdad av grönska, där du njuter av solen från morgon till eftermiddag. Genomgående hög standard med välplanerade ytor. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som knyter samman lägenhetens samtliga rum. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som är stort och rymligt, här slås man av ljuset och den trevliga öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och här ryms enkelt större soffgrupp och matbord. Det fräscha köket är utrustat med spis, ugn, köksfläkt, kyl/frys och diskmaskin samt gott om förvaring i överskåp och lådor. Via vardagsrummet tar du dig ut på den trevliga balkongen med trätrall. Här finns plats för loungemöbler och på sommarhalvåret får du njuta av den vackra grönskan utanför. I anslutning till entrén har du en mysig läshörna som även skulle passa utmärkt som en kontorsdel för den som arbetar hemifrån.

Bostadens två sovrum ligger i varsin ände av hallen. Det större sovrummet rymmer dubbelsäng och förvaring i flera garderober. Det mindre rummet saknar fönster och används idag som extra sovrum men kan vid behöv vara ett arbetsrum eller walk-in-closet. Badrummet är kaklat i vitt med klinkergolv i mörkgrått. Här finns badkar, tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk, toalett, handfat.

Bostaden ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb samt det nyöppnade caféet i området. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Beläget nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården samt till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till Slussen på 10-15 min och eller med Saltsjöbanan till Sickla eller hela vägen ut till Saltsjöbaden. Saltsjöbanan kommer att börja åka hela vägen till Slussen år 2025 och tunnelbanans blåa linje kommer att ha en egen station för Järla Sjö som räknas vara klar 2030.

Välkommen på visning!