BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - SOFO

Bondegatan 16A, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • 6.450.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till er drömlägenhet vid Nytorget - en fantastisk sekelskiftes lägenhet med en charmig balkong mot gård! Denna pärla, från 1906, bär på en autentisk atmosfär med bevarade originaldetaljer som generös takhöjd och förtjusande fönster med nisch i två väderstreck.

Stig in genom den rymliga hallen som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och tar er vidare till övriga rum. Här finner ni en praktisk klädkammare. Vardagsrummet, själva hjärtat i lägenheten, hälsar er välkomna med två stora fönster och vackert golv som är löper vidare in genom hela lägenheten. Detta generösa utrymme ger er frihet att arrangera större soffgrupper, middagsbord och övrigt möblemang efter eget tycke. Köket, tillgängligt från hallen, imponerar med smakfulla ytskikt, gott om förvaring bakom ljusa köksluckor från Kvik och generösa arbetsytor. Framtagen tegelvägg som återger en rustik känsla. Här hittar ni även all nödvändig maskinell utrustning som kyl och frys, gasspis med fläkt, kombinerad micro/ugn Inbyggd kaffemaskin. Balkongen, som nås från köket, bjuder in till avkopplande stunder och vetter mot en lugn innergård. 

Det rymliga sovrummet, som harmoniskt ligger i fil med vardagsrummet, erbjuder gott om förvaring bakom eleganta garderober. Frihet att möblera sovrummet med dubbelsäng, sängbord, skrivbord, spjälsäng och mycket mer. Badrummet, helkaklat och tidlöst renoverat, komplett med dusch, wc, kommod, golvvärme och spotlights, är en oas av komfort.

Sammanfattningsvis är detta en magnifik lägenhet som passar både singlar och par. Stora, vackra rum med högt i tak, en inbjudande balkong och autentiska detaljer från byggåret skapar en trivsam atmosfär. Dessutom bor ni i en förening med en stabil ekonomi som äger marken samt har två stycken lokaler. 

Missa inte detta tillfälle att uppleva er framtida bostad! 

Rumsbeskrivning:

Hall:
Ni välkomnas av en rymlig hall med generöst med förvaringsmöjligheter. Här finner ni garderober och en praktisk klädkammare för extra förvaring. Plankgolv som är ett genomgående tema för hela lägenheten. 

Vardagsrum:
Det rymliga vardagsrummet hälsar er välkomna med två stora fönster och vackert golv. Ett ljust och öppet utrymme som tillåter möblering med större soffgrupp och middagsbord. Integrerad bokhylla som tillför charm. 

Sovrum:
Det generösa sovrummet erbjuder gott om förvaring i eleganta garderober. Här har ni frihet att möblera med en dubbelsäng, sängbord och skrivbord efter eget önskemål.

Kök:
Köket imponerar med smakfulla ytskikt och gott om förvaring bakom ljusa köksluckor från Kvik och generösa arbetsytor. Här har man tagit fram en tegelvägg som återger en rustik känsla. Här hittar ni även all nödvändig maskinell utrustning som kyl och frys, gasspis med fläkt, kombinerad micro/ugn, och inbyggd kaffemaskin

Balkong:
Den mysiga balkongen, vänd mot en lugn innergård, inbjuder till avkopplande stunder utomhus. Ett perfekt ställe att njuta av frisk luft och lugn.

Badrum:
Badrummet är en oas av komfort, helkaklat och komplett utrustat. Här finns dusch, wc, kommod och golvvärme för en bekväm vardag. Här finns även inbyggda hyllor som ger goda förvaringsmöjligheter. 

Walk in closet:
Här finns god plats för ytterligare förvaring av kläder eller annat vid behov.

Förråd
Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.