BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bagarmossen

Lagavägen 20

  • 2 rum och kök (2 rok enligt lägenhetsförteckningen, bostaden disponeras som en 2,5a)
  • 62.5 kvm
  • 3.540.000 kr / Såld
  • 6593
  • 3568
  • 1488
Värdera din bostad

Beskrivning

- Radhuskänsla!
- Stor härlig uteplats med grillmöjlighet 
- Tvättmaskin och diskmaskin i bostaden 
- Två förråd 
- Fiber ingår i avgiften 
- Stabil BRF med härlig gård 
- Naturnära 
- Ett stenkast från kommunikationer 

Söker Ni efter ett bekvämt boende i ett omtyckt och naturnära område som erbjuder bekvämligheterna av att bo i bostadsrätt men ger er känslan att bo i ett radhus? Då är detta vara något för Er!

Ta chans att se denna denna pärla som präglas av radhuskänsla och erbjuder er en stor och härlig uteplats i absolut bästa solläge! Bostaden erbjuder er generösa ytor i kök och vardagsrum samt sovrum. Bostaden disponeras idag som en 2,5a där det finns två sovrum. Ljuset vetter in från härliga fönster som vetter mot föreningens innergård. Förvaring finns det gott om i bostaden, dessutom hör två separata förråd till. 

Brf Rusthållaren är en mycket omtyckt och välskött föreningen som erbjuder grovtvättstuga, cykelförråd och parkeringsplatser för enbart 300 kr/mån. Lägg dessutom till en barnvänlig och grönskande gård som flitigt används av föreningens familjer. En mötesplats för både barn och vuxna! 

Bostaden är belägen en kort prommenad bort från det idylliska Nackareservatet som erbjuder bad på sommaren vid Söderbysjön, skridskor och skidåkning på vintern. Här finns möjlighet till härliga promenader och löpträning samt en golfklubb (Björkhagens GK) med en trevlig skogsbana. Även Brotorpsstugan nås på en kortare promenad från bostaden som vintertid erbjuder bl.a. nygräddade våfflor och fika. Likväl finns Hellasgården på kort avstånd.

Någon minut från lägenheten ligger Bagarmossens Centrum med livsmedelsbutiker, torghandel, restauranger, bibliotek och Folkets Hus. Populära bageriet Lilla Bagis är en favorit i området, även Hushållet som är en zero-waste mataffär är mycket uppskattad.

Från Bagarmossen tar du dig enkelt och smidigt vidare genom stan via tunnelbanan och dess gröna linje. Innerstaden når du på ca 15 minuter. Med buss 161 tar du dig även vidare söderort mot Gröndal via Älvsjö station och Midsommarkransen. I området finns även flera skolor och förskolor.

Missa inte denna pärla!