BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Sverkersgatan 6, vån 3

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 3153
  • 342
  • 1940
Värdera din bostad

Beskrivning

VACKER HÖRNTVÅA MED BURSPRÅK & SOLDRÄNKT BALKONG!

- Mitt i hjärtat av pittoreska Aspudden
- Balkong i sydvästläge med eftermiddag/kvällssol
- Högt upp med insynsskyddat läge
- Snyggt renoverat kök från 2020
- Vackert burspråk och genomgående fina ytskikt
- Generös takhöjd om ca 2,7 meter
- Magisk utsikt över lummig grönska och fina byggnader
- Fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck
- Bostaden präglas av tidstypisk charm
- Stilfullt badrum med takdusch och tvättmaskin
- Stabil förening som äger marken med låg belåning om 1 358 kr/kvm
- Kort promenad till Aspuddens centrum och tunnelbana

Varmt välkomna till denna ljusa och oerhört välplanerade tvåa attraktivt belägen i pittoreska och lummiga Aspudden. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom flera fönster i två väderstreck som låter dagsljuset flöda in fritt, tidstypiskt burspråk, generös takhöjd om ca 2,7 meter samt en härlig balkong med massor av sol och vacker utsikt över grönska och takåsar.

Lägenheten är i mycket fint skick och har renoverats varsamt där moderna lösningar kombinerats med tidstypisk charm och detaljrikedom. Vidare erbjuds ett inbjudande och lättmöblerat vardagsrum med burspråk och utgång till balkong, i vardagsrummet finns den vackra parketten i holländskt förband bevarad. Modernt kök från 2020 med goda arbetsytor och plats för matgrupp, köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn och kombinerad kyl/frys. Sovrum i generös storlek med bra förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum med takdusch och tvättmaskin. Hall med tre rymliga garderober och praktiskt klinker på golvet.

Brf Paradisfågeln är en stor och stabil förening med mycket god ekonomi och som äger marken (ej tomträtt). På taket finns en terrass som kan nyttjas av medlemmarna. I fastighetens källare finns cykel- och barnvagnsförråd, föreningens gästlägenhet och tvättstuga. Två förråd följer med nyttjanderätt.

Här bor ni mitt i idylliska Aspudden som erbjuder ett gediget utbud av caféer, restauranger, butiker. Ett vackert hem med endast fyra minuters promenad till tunnelbanan. Området erbjuder även grönområden kring Vinterviken med klippbad endast cirka 10 minuters promenad bort, Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. En station bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar. Endast två tunnelbanestationer bort är ni innanför tullarna vid Hornstull.

En bostad som måste upplevas - Varmt välkomna att anmäla ert intresse!