BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Fatburstrappan 14, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 62.5 kvm
  • Såld
  • 3450
  • 43
  • 6185
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en bra och insynsskyddat boende i en populär förening! Här möts ni av en smart planerad lägenhet med en härlig balkong som har ett lugnt och grönt läge. 

Väl inne i lägenheten möts du av en välkomnande hall med gott om förvarings möjligheter i form av klädkammare. I anslutning till hallen finner ni köket som har gott om förvaring bakom gråa köksluckor samt goda arbetsytor. Förvaringen sträcker sig hela vägen upp till taket. Här finns även plats för matbord. Vidare in i lägenheten finner ni ett stort och luftigt vardagsrum med stora fönster partier. Här finns gott om plats för soffgrupp, matbord samt övrigt möblemang. Från detta rum når ni den härliga balkongen som är omringad av grönskande träd. Här finns plats för odlingar och balkongmöbler. Sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och har en hel garderobsvägg som sväljer otroligt mycket förvaring. Förvaringen gåt hela vägen upp till taket och har vita diskreta luckor som man enkelt skjuter åt sidan för ytterligare förvaring. Detta rum vetter mot lummiga träd och är insynsskyddat. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin, dusch, wc, handfat och förvaring.

Föreningen har bokningsbar relaxavdelning med pool och bastu. Som medlem i föreningen har man även tillgång till att boka en av Stockholms häftigaste föreningslokal. Topplokalen har fullt utrustad bar med kylskåp och övriga nödvändiga tillhörigheter samt ljudsystem på våning 25 med oslagbar utsikt över hela Södermalm och Stockholm! I föreningen finns även tillgång till övernattningslägenheter och två takterrasser.

Detta är sammantaget en unik möjlighet att förvärva en smart planerad lägenhet i en mycket populär förening mitt på Södermalm. 

Varmt välkomna på visning!