BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Jarlaberg

Diligensvägen 40

  • 2.5 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 2500
  • 206
  • 2320
Värdera din bostad

Beskrivning

Sällan ute till försäljning. Varmt välkommen till denna mycket välplanerade 2,5a i Jarlaberg. Nu har du äntligen chansen att bo i en mycket fin bostad i härligt läge med direkt närhet till natur, vatten och kommunikationer in till City. Bostaden ligger i ett mycket barnvänligt område som är bilfritt och har många fina lekplatser och gångavstånd till skolan. Mycket trevliga innegårdar med fruktträd, bärbuskar, grillplatser och utemöbler som boende i Jarlaberg har tillgång till. På enbart några minuter kan ni gå ner till Nacka strand där det finns trevliga restauranger och pendelbåten till City.

Bostaden präglas av en mycket bra planlösning med stora och öppna rum, väldisponerat kök och en stor uteplats i härligt läge. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder generösa ytor för avhängning. Har har man även ett stort förråd med generös förvaring. Vidare in i bostaden kommer man till köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Köket är välplanerat med ljusa köksluckor och bänkskiva i trä. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis/ugn samt diskmaskin. Stor matplats till hela familjen.

Bostadens vardagsrum är mycket välplanerat. Här ryms enkelt större soffa, tv möbler samt annat möblemang om så önskas.

Från vardagsrummet når man den stora uteplatsen som ligger belägen i ett mysigt läge. Här får man sann radhuskänsla. Här kan man ha en stor grill, utegrupp och odlingsmöjligheter.

Bostaden har även 2 rymliga sovrum där man får plats med större säng och garderobsmöjligheter. 

Stort och fräscht badrum i tilltalande färger. Badrummet är utrustat med wc, badkar och handfat. Draget för tvättmaskin.

Detta är en bostad som ni inte får missa, varmt välkommen på visning!

 

- Välplanerad 2,5a med optimal planlönlösning.

- Stor och härlig uteplats som ger en sann radhuskänsla.

- Ligger belägen i direkt närhet till natur, vatten och kommunikationer in till City.

- Barnvänligt och bilfritt område med lekplatser och gåavstånd till skola.