BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Fatburstrappan 18

  • 2 rum och kök
  • 75 kvm
  • Såld
  • 4062
  • 123
  • 7527
Värdera din bostad

Beskrivning

Smsa ansvarig mäklare för att bli insläppt i porten!

Varmt välkomna till ett unikt boende i en populär förening! Här möts ni av en öppen och social planlösning med väldigt högt i tak som är unikt för just detta våningsplan i huset. Denna lägenhet passar perfekt för dig som gillar sociala sammanhang och vill bo i en unik lägenhet med studiokänsla. Önskar du skapa ett sovrum till går det med enkla medel att skapa (se alt. planritning).

Väl inne i lägenheten möts du av en välkomnande hall med gott om förvarings möjligheter samt plats för kontorshörna om så önskas. Vidare in finner ni lägenhetens hjärta och mittpunkt. Vardagsrummet har en öppen planlösning mot köket, tack vare den generösa takhöjden skapar det en otrolig rymd i lägenheten. Ni får utan några problem plats med stor soffgrupp samt övrigt möblemang. Via dubbeldörrar når ni den franska balkongen som blickar ut mot grönskande träd under sommarhalvåret. Köket är smakfullt renoverat med gott om arbetsyta samt förvaring som går hela väggen upp till taket. Invid köket får ni enkelt plats med större middagsbord. Denna lägenhet är som gjord för att ha stora middagsbjudningar och filmkvällar. Köket har all maskinell utrustning så som fullstor kyl och frys med ismaskin, diskmaskin, häll, ugn, micro, diskho och fläkt. Vidare in i lägenheten möts ni av  ett luftigt sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt övrigt möblemang. Från detta rum finner ni ännu en fransk balkong samt en stor walk-in-closet som sväljer årstidernas alla klädesplagg! Badrummet är renoverad och utrustat med stor kommod, dusch, wc med duschvägg i glas, golvvärme, handfat samt förberett för tvättmaskin. Detta är ett väldigt lyxigt och stort badrum. 

Samtliga fönster vetter mot fatbursparken och är omringat av grönskande träd. Lägenheten omfamnar er med ett lugn och är väl ljudisolerad. Går ni utanför porten möts ni Söders puls där ni omringas av flertal populära restauranger samt Saluhall. 

Föreningen har bokningsbar relaxavdelning med pool och bastu. Som medlem i föreningen har man även tillgång till att boka en av Stockholms häftigaste föreningslokal. Topplokalen har fullt utrustad bar med kylskåp och övriga nödvändiga tillhörigheter samt ljudsystem på våning 25 med oslagbar utsikt över hela Södermalm och Stockholm! I föreningen finns även tillgång till övernattningslägenheter och två takterrasser.

Detta är sammantaget en unik möjlighet att förvärva en fantastisk lägenhet i en mycket populär förening mitt på Södermalm. 

Varmt välkomna på visning!