BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gamla Midsommarkransen

Midsommarvägen 14, vån 1

  • 1 rum och kök
  • 32 kvm
  • Såld
  • 181
  • 4771
Värdera din bostad

Beskrivning

MIDSOMMARKRANSENS BÄSTA LÄGE! 

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade etta attraktivt belägen i pittoreska Midsommarkransen. Här finner ni ett myller av mysiga caféer, trevliga restauranger samt charmiga butiker. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom flera stora fönster som låter dagsljuset flöda in fritt, ett fräscht kök, bra förvaringsmöjligheter och ett modernt badrum. Huset totalrenoverades 2012 och bostaden har bekvämligheter som tvättmaskin, golvvärme och diskmaskin för att underlätta i vardagen. Här får ni det bästa av båda världar med karaktär och charm från det gamla och samtidigt en modern och hög standard. Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca 4 kvm.

Brf Violen i Midsommarkransen är en välskött förening med god ekonomi och som hållit avgifterna låga samtidigt som man sparat pengar i kassan och amorterat på lånen. I huset finns fräsch tvättstuga, gästlägenhet och gym med bastu. Bredband (1000 mbit/s) samt grundutbud med 20 TV-kanaler ingår i avgiften! För mer information om föreningens ekonomi se bilagd årsredovisning 2021.

Här bor ni mitt i hjärtat utav Midsommarkransen med endast 50 meter till tunnelbanan och trevliga restauranger, mysiga caféer och charmiga butiker. Kommunikationerna är utmärkta och tunnelbanan tar er vidare till Södermalms härliga puls på endast fem minuter och till T-centralen på 12 minuter.

Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare!