BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Turbinvägen 8A, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 49 kvm
  • 3.550.000 kr / Såld
  • 7324
  • 615
  • 4760
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna karakteristiska 2:a med högt i tak, vackra industrifönster från golv till tak, fina materialval och flexibelt tillträde!

Här bor du med ett magiskt läge med närhet till både stadspuls och natur. Järlasjön som bjuder in till härliga sommardopp och skridskor vintertid. Bra förening med flera faciliteter som garage, eget gym och relax med bastu.

Du välkomnas in i hallen via säkerhetsdörr, här finns plats för avhängning och förvaring. Vidare in i bostaden finns det stilrena köket med grå luckor och knoppar i silver. Bänkskiva i vit laminat och stänkskydd i snygg sten. Vitvaror såsom kyl/frys, integrerad diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll och integrerad fläkt. Här finns bra förvaring och arbetsytor. Köket ligger i vinkel med trevlig öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Här ryms soffgrupp, tv-möbel och matbord för 6-8 personer. De stora industrifönstren och takhöjden ger mycket ljus och skapar känsla av rymd i rummet. Sovrummet ligger intill och rymmer stor säng. Även här finns det vackra industrifönster från golv till tak. Här finns bra förvaring i platsbyggd garderob bakom skjutdörrar. Badrummet är helkaklat i vitt med klinker i grått och ligger i anslutning till hallen. Här finns dusch med duschvägg, toalett, handfat, spegelskåp samt kombinerad tvätt och tork med praktisk arbetsbänk och överskåp i vitt med bra förvaring. Hela bostaden har vackert ljust golv och målade väggar i vitt. Takhöjden i bostaden ger även möjlighet till att bygga ett loft över köket för den som behöver ytterligare en sovplats. Lägenheten är även utrustad med klimatanläggning för varma sommardagar. Till lägenheten hör ett förråd.

*OBS vissa av bilderna är lånade från en annan motsvarande bostad*

Mycket bra kommunikationer med ett par minuters promenad till tåg och buss. Till och från området tar man sig snabbt och enkelt med buss till Slussen eller med Saltsjöbanan utåt Saltsjö-Boo och Värmdö. Till Slussen tar bussen endast ca 11 minuter. Tvärbanan går från närliggande Sickla, vilket ger en tvärkommunikation till Gullmarsplan samt Hammarby Sjöstad. Tunnelbana planeras till området år 2030.