BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen/Telefonplan

Tellusborgsvägen 78

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 3993
Värdera din bostad

Beskrivning

BOSTADSDRÖM MED BEVARADE ORIGINALDETALJER OCH SOLIG BALKONG!

- Härlig takhöjd om ca 2,70 meter
- Fantastiskt ljusinsläpp med flera fönster i två väderstreck
- Bostaden präglas av tidstypisk charm och fina detaljer
- Genomgående hög standard och fräscha ytskikt i bostaden
- Balkong med sol stor del av dagen
- Vackert kök med diskmaskin
- Renoverade ytskikt och 3-fas indraget i lägenheten
- Gott om förvaring och stort förråd i källarplan
- Endast fem minuters promenad till Midsommarkransens centrum och tunnelbana
- Badmöjligheter i Örnsberg och Gröndal, endast en kort cykeltur bort
- Ett stenkast till populära restauranger och mysiga caféer
- Lummiga Svandammsparken blomstrar på sommaren med härligt häng och spontana loppisar

Varmt välkomna till denna ljusa och oerhört välplanerade tvåa attraktivt belägen i pittoreska och lummiga Midsommarkransen. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom flera fönster i två väderstreck som låter dagsljuset flöda in fritt, en optimal planlösning samt en härlig takhöjd om ca 2,70 meter. Lägenheten är i mycket fint skick och har renoverats med moderna lösningar som kombinerats med tidstypisk charm och detaljrikedom.

Vidare erbjuds ett fint kök med goda arbetsytor och full maskinell utrustning. Luftigt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp. Här finns den vackra originalparketten i holländskt förband bevarad. Från vardagsrummet nås bostadens rymliga balkong där solens strålar kan avnjutas stora delar av dagen. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och plats för förvaringsmöbler. Snyggt helkaklat badrum med takdusch och praktiskt vädringsfönster. I hallen finns flertalet garderober för optimal förvaring. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett stort källarförråd.

Föreningen Svenska Folkbyggens BRF nr 6 i Stockholm är en trygg förening som består av 33 bostadsrätter och 3 lokaler. Föreningen har flera stora renoveringar bakom sig och en stabil belåningsgrad om endast ca 4 266 kr/per kvm enligt årsredovisning 2021.

Här bor ni mitt i hjärtat utav idylliska Midsommarkransen som erbjuder ett gediget utbud av mysiga caféer, trevliga restauranger, charmiga butiker. Ett vackert hem med endast tre minuters promenad till Telefonplans tunnelbanan och fem minuters promenad till Midsommarkransens tunnelbana. Tunnelbanan tar er sedan vidare till Södermalms härliga puls på endast fem minuter och till T-centralen på 14 minuter.

Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse!