BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Mariehäll/Annedal

Klintbacken 6

  • 4 rum och kök
  • 105 kvm
  • Såld
  • 3076
  • 122
  • 11110
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Klintbacken 6 och denna underbara och välplanerade etagelägenhet om 4 rok varav tre sovrum och 105 kvm! Huset är från 2004 och är högt beläget på lugn återvändsgata i mysiga Mariehäll, samtidigt som tillgång till närservice finns inom bekvämt räckhåll. Perfekt beläget att bo på Brommasidan och Stockholms kommun samtidigt som man har populära Sundbyberg med dess känsla av småstad och stadsliv inom kort promenadavstånd. Lägg därtill att Bromma Blocks också finns några minuter bort så har man allt som vardagen kräver och lite till inom kort gångavstånd.  

Ta chansen att bo högst upp i huset granne med himlen samt ett insynsfritt läge. Lägenheten genomsyras av ett härligt ljus från stora fönsterpartier och sociala, luftiga ytor med trivsam rymd tack vare generös takhöjd. Stor och trevlig balkong i soligt söderläge med sol hela dagen. Välplanerad planlösning över två plan som ger känsla av att bo i radhus/townhouse. Ett boende som sällan är till salu!

På entréplanet välkomnas man av bostadens ljus redan i hallen. Direkt till höger finns ett stort badrum med bl.a. kaklade väggar, klinkergolv, tvättmaskin, fönster och dusch. Innanför hall finns stort och luftigt vardagsrum med ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och glasad balkongdörr. Här trivs man verkligen och de lättmöblerade och generösa ytorna bjuder in till sociala tillställningar för många. Från vardagsrummet når man den balkongen i rakt söderläge vilket innebär sol från tidig morgon till sen eftermiddag, balkongen ligger i ett insynsskyddad läge med lummig omgivning och utsikt mot grönskande område. Stilrent och fräscht kök med bra arbetsytor, gott om förvaring, stor matplats samt fönster mot husets baksida. Intill köket finns ett bra sovrum, perfekt för det äldre barnet eller som arbetsrum för den som arbetar en del hemifrån. I vardagsrummet finns vit trappa till övre plan. På det övre planet välkomnas man av en ljus möblerbar övre hall med sällskapsmöbler. Stilrent badrum med kaklade väggar, klinkergolv, WC, handfat med kommod. Ytterligare två sovrum finns på övre plan, master bedroom och ett rymligt sovrum med fönster, plats för säng, skrivbord och förvaring. Master bedroom är verkligen stort med plats för dubbelsäng, spjälsäng, kontorsdel samt välplanerad garderobsvägg. Stort fönster släpper in fint ljus. Möjlighet finns att dela av det stora sovrummet. Genomgående ljusa och nymålade väggar. Lägenheten tillhandahåller även ett rymligt källarförråd om ca 7 kvm, föreningen erbjuder även möjligheten att hyra extra förråd för 179 kr i månaden. 

I Brf Minnet 15 bor du i en välskött föreningen med god gemenskap och stabil ekonomi. En stor ekonomisk fördel är att föreningen äger marken och inte har tomträtt, vilket är ovanligt här i Bromma. Föreningen har gemensam tvättstuga (Klintbacken 6), cykel-och barnvagnsförråd, en mindre föreningslokal samt en övernattningslägenhet som medlemmarna kan hyra. Dessutom tillhandahåller föreningen 8 stycken parkeringsplatser varav 4 st har laddstolpar. 

Klintbacken är centralt beläget i Mariehäll nära allt man behöver. Bra kommunikationer genom busshållplats ca 2 minuter från huset där man kan ta buss till Sundbyberg, Solna, Spånga eller Alvik. Här kan man också ta flygbussen till Arlanda när du ska resa! Det är ca 4 min till tvärbanan som går till Sundbyberg eller Alvik. I Sundbyberg som finns också pendeltåg och tunnelbana att tillgå vilket nås på ca 11 minuters promenad. Inom kort promenadavstånd nås Sundbybergs centrum med ett stort utbud av kommunikationer, service, restauranger, caféer samt både större och mindre butiker. För barnfamiljen i Mariehäll finns flera bra lekplatser inom några minuters avstånd. Nära även till flera förskolor och skolor. För den träningsvillige finns det gym på andra sidan gatan från fastigheten samt i Sundbyberg. Även Bromma Blocks och Bromma Flygplats finns inom promenadavstånd med ett stort utbud av shopping och all tänkbar service. Stockholms city når man på ca tio minuter med tunnelbanan och pendeltåget. För den promenerande binds Mariehäll på ett fint sätt samman med Sundbyberg, Solna och Stockholms innerstad tack vare den vackra strandpromenaden. Långa sträckor går längs Huvudsta strand i Solna och passerar Pampas Marina och Karlbergs slott. Närliggande Marabouparken är ett verkligt smultronställe med sin konsthall och restaurang Parkliv. För den båtintresserade finns två båtklubbar i den absoluta närheten.