BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Hedenströms väg 11, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • 4.275.000 kr / Såld
  • 2993
  • 1120
  • 1374
Värdera din bostad

Beskrivning

- Dubbla balkonger, med öst och -västerläge
- Gaveltrea med fint ljusinsläpp från tre väderstreck
- Vacker genomgående ljus ekparkett
- Garanterad garageplats
- Solid förening med god ekonomi och inga planerade avgiftshöjningar

Välkommen till din drömbostad på Hedenströms väg 11 – en fantastisk gaveltrea högst upp i huset med havsutsikt som inte lämnar något att önska. Med sina välplanerade 75 kvadratmeter och fönster i tre väderstreck utstrålar denna bostad en känsla av rymd och ljus som sträcker sig till varje hörn.

Det första som fångar din uppmärksamhet är de två rymliga balkongerna som smyckar detta exemplariska hem. Njut av ditt morgonkaffe och förmiddagssol med utsikt över Lännerstasundet på den ena balkongen och avrunda dagen med en avkopplande stund med vänner på den andra, med den förtrollande solnedgången som bakgrund. Hedenströms väg 11 ligger något högre upp än grannfastigheten vilket resulterar i mycket lite insyn.

Att säkerställa din trivsel har varit i fokus under hela utformningen av denna lägenhet. Den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en naturlig samhörighet mellan ytorna och möjliggör för stora umgängen att komma på besök. Här finner du påkostade materialval såsom bänkskiva i ljus granit och parkettgolv som är genomgående för hela lägenheten.

Lägenhetens två sovrum är smakfullt placerade bortom en inre hall mad klädkammare så att lägenhetens sociala och privata ytor delas upp på ett trivsamt sätt.

För den bilburne individen är den garanterade garageplatsen en oslagbar fördel. Aldrig mer behöver du oroa dig för att hitta parkering eller att bilen utsätts för väder och vind. Platsen är försedd med laddbox för dig med elbil.

Området kring Hedenströms väg 11 erbjuder en perfekt balans mellan stadspuls och natur. Med närhet till grönområden, vatten, promenadstråk och fik alldeles utanför dörren samtidigt som du har enkel tillgång till närliggande centrums alla bekvämligheter. Orminge centrum, Nacka forum och Sickla köpkvarter ligger alla mellan 10 och 15 minuter bort antingen med bil eller buss 414 och 442X som stannar precis utanför dörren.

Sammanfattningsvis är Hedenströms väg 11 en exemplariskt planerad trea högst upp i en stabil förening med många bekvämligheter du kommer ta för givet inom kort. Med sin garanterade garageplats, goda förvaringslösningar, förråd i samma hus via hiss och optimala solläge är detta en unik möjlighet du inte vill missa!

Varmt välkommen på visning!