BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stora mossen

Lämmelgränd 7

  • 4 rum och kök
  • 91 kvm
  • Såld
  • 4573
  • 125
  • 5947
Värdera din bostad

Beskrivning

Otroligt imponerande fyra, möjlig femma med fyra sovrum, med en magnifik balkong i söderläge med lummig utsikt. Detta är en unik möjlighet att införskaffa ert drömhem på bästa läge i föreningen. Lägenheten är belägen på våning tre med ett enastående ljusflöde genom stora fönster. På denna höjd omges du av ett lugn som skapar en harmonisk känsla, både i lägenheten och på den stora inglasade balkongen, ett måste att se! På balkongen finns plats för större loungedel eller matbord om så önskas.

 

Väl inne i lägenheten möts du av stora sociala ytor med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket rymmer både en stor köksö och matbord. Påkostade appstyrda vitvaror som ugn med Sous Vide-funktion och kyl/frys med TV-skärm. De tre sovrummen är ljusa och rymmer garderober med skjutdörrar och övrigt möblemang. I lägenheten erbjuds dessutom två rymliga badrum där det större är utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt badkar. Mycket goda förvaringsmöjligheter i hallen och säkerhetsdörr utrustad med kodlås som kan styras via app. Robotdammsugare med möjlighet att styra via app ingår.

Ägaren nyttjar bostaden som en femma för närvarande med fyra sovrum enligt alternativ planlösning. Bostaden kan återställas till ursprungligt skick som en fyra med ett master bedroom om köparen så önskar.

Ett mycket bekvämt boende utöver det vanliga med närhet till både Alvik centrum med all dess service men även bra skolor och grönområden i området. Trevliga gemensamhetsutrymmen i form av lekplats och grillplats med flera sittplatser och bord. Missa inte denna visning, varmt välkommen!

Högt upp i huset
Stor inglasad balkong i söderläga
Ugn med Sous Vide-funktion
Två badrum
Kodlås
Goda förvaringsmöjligheter
Välplanerad planlösning
Stort källarförråd som ingår
Hiss i huset
Stabil förening med god ekonomi
Föreningen äger marken
Bra förskolor och skolor i området
P-platser med elladdare
Närhet till Stora Mossen T-bana
Citynära läge, T-bana 7 minuter till Fridhemsplan