BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sandfjärdsgatan 109, 5 tr

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • Såld
  • 4932
  • 140
  • 4599
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Sandfjärdsgatans snyggaste trea?
Här bor du i en ljus och rymlig trea högt upp i huset med fri utsikt. Mycket genomtänkta materialval och väl tilltagna ytor samt gott om förvaring. En lägenhet för dig som söker det extra så som mycket gott skick, fri utsikt och insynsskydd. Mycket rogivande och lugnt område trots sitt centrala läge. En suveränt disponerad bostad med väl genomtänkt  planlösning och förening med mycket låg belåning. Denna bostad är också förberedd att nyttja som en 4:a (se alternativ planritning).

- Gavelläge
- Insynsskyddad
- Högt upp i huset
- Exklusiva materialval
- Möjlig 4:a
- Bra förvaring
- Låg belåning per kvm
- Genomgående enstavsparkett

- Balkong i söderläge
- Välskött förening
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Ca 2-3 minuter gångavstånd till tvärbanan
- Ca 1 minut till busshållsplats 
- Klockrent läge endast ett stenkast från Årsta torg
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs Årstaviken

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Invid hallen finns dessutom garderober med praktiskt förvaringssystem. Säkerhetsdörr är installerad. När du går in i vardagsrummet möts du av generösa ytor och vackert ljusinsläpp från fönster i olika väderstreck. Vardagsrummet kan möbleras helt fritt utifrån drömmar och behov. Här finns dessutom utrymme för arbetsplats för den som önskar. Topprenoverat kök med exklusiva materialval. Här finns gott om plats för förvaring och väl tilltagna arbetsytor. Maskinellt utrustat med kyl/frys, häll med tillhörande ugn, mikro och fläkt samt diskmaskin. Invid köket finns matsrum för sällskap om ca 10 personer. Lägenheten erbjuder två väl tilltagna och insynsskyddade sovrum med gott om plats för dubbelsäng i båda. Rymligt och stambytt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Utrustat med tvättmaskin, dusch, handfat och förvaring. 

Allmänt om Årsta
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.