BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby-Högdalen

Skebokvarnsvägen 130

  • 4 rum och kök
  • 93 kvm
  • 5.950.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett nyrenoverat (2021) och fint radhus med friköpt tomt. Renoveringen omfattar hela entréplanet med nytt kök, nya ytskikt, nya golv, vattenburen golvvärme och en tillbyggd hall med nytt badrum. Stor och härlig altan i sydvästläge mot lugn baksida, sol under större delen av dagen och kvällen. Altanen ligger i ett fint läge med mycket grönska och trevliga Grytets skogsområde med lekplats endast ett stenkast bort. I anslutning till tomten på baksidan har man två vackra äppelträd och fina syrenbuskar. Egen parkering både med uteplats och i garage.

I detta radhus möts byggårets charm med tilltänkta och moderna lösningar och materialval. Huset erbjuder väldigt bra sociala ytor i både kök och vardagsrum. 3 bra sovrum, stor klädkammare och modernt badrum (2016) på övre plan. På framsidan finns en charmig uteplats med morgon- och förmiddagssol. Sammantaget ett mycket trevligt och tilltalande radhus i absoluta toppskick!

Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbanestationen Bandhagen och Högdalen bara några minuter från bostaden. Den tar dig till citylivets begivenheter på ca 10 minuter. Det finns också flera bussar som trafikerar området,

Flera bra skolor och förskolor i närområdet. 

Ett boende med småstadens alla fördelar och citylivets puls inom bekvämt räckhåll!

Entréplan:

-Välkomnande entré med goda avhängnings- och förvaringsutrymmen. Totalrenoverat våningsplan med nytt kök, ytskikt, golv, vattenburen golvvärme och även ett nybyggt badrum med dusch, vilket de flesta radhusen i området saknar.

-Öppet och lättmöblerat vardagsrum med utgång till radhusets härliga tomt och trädgård. Härligt ljusinsläpp med stora fönster men för den delen utan insyn.

Övre plan:

Även detta våningsplan är i mycket gott skick med fina ytskikt, golv, stor klädkammare och modernt badrum.

-3 välplanerade sovrum där säng, skrivbord, garderob etc får plats. Även stor klädkammare i hallen mellan sovrummen.

- Badrummet är i yppersta klass och här finns WC, badkar, tvättmaskin och handfat. Golvvärme (el).

Uteplatsen på husets baksida ger er både trädäck med plats för loungehörna och större matbord. Här har ni utrymme för grill och bjudningar. Fin gräsyta som perfekt för lek och odling, och därifrån har man nära till parken med stor lekplats för både stora och små barn. Framsidan är välkomnande med uteplats där man kan möta solen på morgon och förmiddag. Här får ni plats med cafébord och stolar. Rymligt förråd finns alldeles intill entrén.

Som en del i Steghöjdens samfällighetsförening får ni även följande förmåner: Parkeringsplats och garage. 

Tillgång till samfällighetens verktygsförråd med trädgårdsredskap mm. Även tillgång till stor tvättstuga.

Mer information om samfälligheten nns på: http://steghojden.se/