BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Medborgarplatsen 11, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
  • Såld
  • 8826
  • 26
  • 5961
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en unik lägenhet med en fantastisk uteplats och balkong! Här bor du i en smart planerad lägenhet med optimal planlösning.

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med goda avhängingsmöjligheter i form av garderober. Från både hallen och vardagsrummet når ni köket. Detta är ett socialt kök med gott om arbetsyta samt en sammanhängande köksö. Köket sväljer en hel del förvaring bakom köksluckorna samt plats för middagsbord invid fönstret. Ni finner även all maskinell utrustning så som kyl/frys, ugn, häll, diskmaskin och fläkt. Vidare in i lägenheten finner ni vardagsrummet som är lägenhetens mittpunkt och är centrerad i lägenheten. Här kan ni med enkla medel möblera med större soffgrupp och övrigt möblemang. Från detta rum nås den härliga uteplatsen och balkongen. Uteplatsen vetter mot föreningens innergård och står på föreningens mark men ägaren av lägenheten har rätt att disponera uteplatsen. Tack vare uteplatsen får ni direkt en radhus känsla men mitt i stan! Gott om plats för större utomhusmöbler, odlingar, växter samt el-grill. Balkongen vetter mot medborgarplatsen och har plats för balkongmöbler och växter. Via vackert spröjsade dörrar från vardagsrummet når ni lägenhetens två sovrum. Master-bedroom har gott om plats för dubbelsäng samt en garderobsvägg som sväljer årstidernas alla klädesplagg. Nästa sovrum finner ni i fil med master-bedroom och har två fönster i två väderstreck. Detta rum passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Här finns plats för säng, skrivbord eller förvaring. Badrummet är fräscht, helkaklat och utrustat dusch, wc, förvaring och tvättpelare. 

Lägenheten omfamnar er med ett lugn och är väl ljudisolerad. Går ni utanför porten möts ni Söders puls där ni omringas av flertal populära restauranger samt Saluhall. 

Föreningen har bokningsbar relaxavdelning med pool och bastu. Som medlem i föreningen har man även tillgång till att boka en av Stockholms häftigaste föreningslokal. Topplokalen har fullt utrustad bar med kylskåp och övriga nödvändiga tillhörigheter samt ljudsystem på våning 25 med oslagbar utsikt över hela Södermalm och Stockholm! I föreningen finns även tillgång till övernattningslägenheter och två takterrasser.

Detta är sammantaget en unik möjlighet att förvärva en fantastisk lägenhet i en mycket populär förening mitt på Södermalm. 

Varmt välkomna på visning!

Lägenheten är enligt lägenhetsförteckningen 2 rok men disponeras idag som 3 rok.