BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älta

Stensövägen 1

  • 2 rum och kök
  • 59 kvm
  • 2.220.000 kr / Såld
  • 6789
Värdera din bostad

Beskrivning

 

Varmt välkommen till Stensövägen 1. Högst upp i huset med utsikt mot Ältasjön ligger denna fina 2:a med milsvid utsikt över trädtopparna. Öppen planlösning, generöst ljusinsläpp, södervänd balkong. Lägenheten har genomgått en omfattande renovering med nya parkettgolv och nymålade ytskikt. Stambyte i badrum med bl.a. tvättmaskin. Lugnt och fint läge centralt i Älta med närhet till både Älta Centrum, skola, lekplatser badplatser, samt Nackareservatet.

 En stabil förening som äger marken och inte har några planer på att höja avgiften.

 Rumsbeskrivning.  

 Hall: Stor hall med gott om plats för avhängig av ytterkläder, i hallen finns även en stor klädkammare. På golvet ligger det parkett och väggarna är vita.  

 Vardagsrum: Stort och ljust vardagsrum med gott om plats för soffa och övrigt möblemang. Här har man även utgång till balkongen via en stor pardörr. På golvet ligger det parkett och väggarna är vita.  

 Kök: Stort och praktiskt arbetskök med plats för diskmaskin. Köket är utrustat med: Kyl/frys, spis, fläkt samt diskbänk. Köket rymmer även en matplats med sjöutsikt. På golvet ligger det parkett och väggarna är vita.  

 Sovrum: Stort sovrum med plats för dubbelsäng, det finns även en stor skjutdörrsgarderob. Väggarna och är ljusgråa och på golvet ligger det parkett.  

 Badrum: Stambytt badrum med plats för badkar men idag är det utrustat med: Dusch, kommod med tillhörande spegelskåp, tvättmaskin samt wc.