BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sollentuna

Platåvägen 18, 4tr

  • 4 rum och kök
  • 108 kvm
  • Såld
  • 2046
Värdera din bostad

Beskrivning

Det är mycket som ska kännas rätt vid köpet av ditt nya hem. De små viktiga detaljerna som ofta gör skillnad i vardagen. Direkt när man kliver in i entrén så möts man av en öppen och luftig känsla. Här finns två garderober installerade samt en walk in closet som ger rikligt med förvaring.

Vidare in i lägenheten till vänster finner du det största sovrummet som ligger med ett vackert burspråk med härlig grönska utanför. Här får du plats med dubbelsäng, nattduksbord och arbetsplats. Generös plats till förvaring i walk in closet. 

Från hallen nås köket som ligger i öppen planlösning gentemot vardagsrummet vilket är perfekt för sociala sammanhang. De vita skåpsluckorna i kombination med det vita kaklet ger en tidlös beundran. Stor matplats invid fönster med plats för upp till 6 personer. Bra arbetsytor via bänkskiva i rostfritt stål. Den maskinella utrustningen består av fullstor kyl och frys, häll med fläkt, ugn, blandare i rostfritt, diskmaskin.

Från köket når du vardagsrummet där du möblerar ledigt med soffa, fåtölj, soffbord samt TV vid behov. Stort fönsterparti och även utgången till de makalösa terrasserna i bästa sydvästläge med den härliga utsikten. Här finns god plats för stort matbord för upp till 6 personer, loungegrupp samt annat möblemang. I bästa söderläge avnjuts ett glas iskall saft i sommarsolen. 

I hallen återfinns det större badrummet som är kaklat i vitt med linoleummatta på golvet. Här finns även förvaringsskåp, handfat, spegel, badkar med dusch, wc. Badrummet är även förberett för tvättmaskin. 

I den andra delen av lägenheten möts du först av en praktisk kokvrå med spisplattor, blandare samt kylskåp. Vidare finner du de två sovrummen som ligger vägg i vägg. Plats för 140-säng med nattduksbord i det större och i det andra rymmer du enkelt en 120-säng med ytterligare möblemang. Platsbyggd garderob i det större rummet till förvaring.

En stor fördel om man är flera i familjen är att det finns två badrum. Det mindre av dem nås från hallen iden andra ingången och har samma materialval som i det större badrummet. Därtill finns utrustning som handfat med spegel ovan, förvaringsskåp, dusch samt wc. 

Stor och stabil HSB förening med god ekonomi som erbjuder en härlig sammanhållning. Lägenheten är en del av populära föreningen Brf Edsbacka, vilket är en välskött förening med gemensamma trädgårdsytor samt bra gemensamhetslokaler, bl.a garage. Här bor ni bekvämt nära promenadstråk, kommunikationer, förskola, simhall, gym och bowling en kort promenad från huset.

OBS! Lägeheten är registrerad som 3rok och ligger på 5:e våningen enligt lägenhetsförteckning.