BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Siljansvägen 8, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 55.5 kvm
  • Såld
  • 2276
  • 140
  • 4025
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna Årstapärla!
Välrenoverad gaveltvåa i stilrent och smakfullt skick med ljusinsläpp från två väderstreck belägen högst upp i huset. Här erbjuds ett välplanerat hem med fina materialval och hög mysfaktor. Smakfullt renoverat kök med generös matplats och härligt ljusinsläpp från två fönster. Köket går att dela av om man önskar ytterligare ett sovrum. Inbjudande vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt generös takhöjd om ca 2,70 m. Rummet är enkelt att möbler och här finns plats för större soffgrupp, TV-möbel och hemmakontor. Mysig balkong belägen mot lummig och grönskande innergård. Här njuter man av det sköna sydvästläget som ger sol på eftermiddagar och kvällar.

Rogivande optimalt sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Behaglig nyans och mönster på tapeten och vackert ekparkettgolv. Ljus hall med avhängning för ytterkläder, mycket god förvaring via inbyggda garderober och en rymlig klädkammare. Säkerhetsdörr. Stilrent, renoverat badrum från 2018, förberett för tvättmaskin. Fräscht badrum med klinkergolv och matchande kakel på väggarna. Gott om ljusinsläpp från badrumsfönster.

Läget är perfekt i Årsta med närhet till Årstaskogen och Årstatorg bara minuter bort. Inom ett par hundra meter finns även lekplatser, närbutiker, tvärbana, busshållplats med tät trafik mot Gullmarsplan (T-bana), Årstaberg (Pendeltåg och buss) och Liljeholmen (T-bana och buss). I närheten finns dessutom vårdcentral, tandläkarmottagning och BVC.

- Smakfullt stort kök
- Stilrent badrum från 2018
- Generöst sovrum
- Balkong i skönt sydvästläge
- Högst upp i gavel
- Klädkammare
- Stor och bra förening med god ekonomi
- Gångavstånd till kommunikationer.