BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bagarmossen

Kolbäcksgränd 33

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
  • 4.860.000 kr / Såld
  • 3675
  • 39
  • 3372
Värdera din bostad

Beskrivning

- Smakfullt renoverad!
- Ingen insyn 
- Balkong 
- Bagarmossens äldsta BRF
- Stabil BRF med god ekonomi 
- Stenkast till Nackareservatet 
- Tunnelbana och buss 

Kan detta vara Bagarmossens finaste trea? Missa inte chansen att se denna smakfullt renoverade pärla belägen på omtyckta Kolbäcksgränd! På våning två kliver ni in i bostaden som renoverats med eftertanke och fingertoppskänsla. Genomgående så finner ni ett hem helt utan insyn, generösa fönster som inbringar ljus och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Även ljust betsade golv, fina kulörer på väggar, platsbyggda garderober, en rejäl klädkammare definierar bostaden.

Köket har renoverats med känsla och erbjuder generös arbetsyta och gott om förvaring. Smakfullt kakel pryder väggarna från golv till tak och rummet genomsyras av en luftig känsla. Maskinparken består av spis med inbyggd fläkt, kyl/frys, diskmaskin samt ugn och mikro. Mellan kök och vardagsrum finner ni den givna platsen för matbord där hela familjen kan samlas. 

Vardagsrummet är ljust med generöst fönsterparti med balkong som blir en naturlig förlängning av bostaden från tidig vår, sent inpå hösten. Här har ni dessutom en vy helt mot grönska och fri från insyn. Bostadens erbjuder även två rejäla sovrum med gott om förvaring. Badrummet är något utöver det vanliga och har renoverats med precision. Smakfullt Terazzoklinker pryder golvet som utrustats med golvärme som bryter av mot en ljus grön kulör på kaklet uppåt väggarna. Här är det detaljerna i val av duschvägg, blandare till handfat, lampa, spegel och kommod som skapar en känsla av högsta moderna klass. Utöver förvaringen i bostaden tillhör två separata förråd bostaden. 

Detta är ett perfekt hem till er som ställer krav på erat boende och passar paret, såväl som den växande familjen. Ett boende i det bästa läget med Nackareservatet ett stenkast bort, centrum och tunnelbana nås på en kort promenad, dessutom bor ni i Bagarmossens äldsta förening som är mycket omtyckt.

Föreningen Brf Riksbyggen Friheten är Bagarmossens äldsta bostadsrättsföreningen och är mycket välskött. I föreningen finns 260 lägenheter fördelade på 7 hus. På den gemensamma gården erbjuder något för alla, härliga träd och buskar, sittplatser, aktiviteter för barn. Det finns även föreningslokal, snickeriverkstad, övernattningslägenhet, cykelpool med lådcyklar och en bytesbörs. Närmsta tvättstuga finns i samma byggnad som bostaden, där finns även en akuttvättstuga som inte behöver bokas. 

Ett stenkast bort nås idylliska Nackareservatet som erbjuder härliga löpspår och motionsslingor. Sommartid är Söderbysjön populärt för bad, även vintertid för skridskor och skidåkning. Där finns även Björkhagens FK och Brotorpsstugan som vintertid erbjuder nygräddade våfflor. Hellasgården finns även på promenadavstånd som erbjuder er motionsspår, paddling, badplats, bastu, orientering och vandring. 

Från Bagarmossen tar ni er enkelt och smidigt vidare genom stan via tunnelbanan och dess gröna linje. Innerstaden når ni på ca 15 minuter. Med buss 161 tar ni er även vidare söderort mot Gröndal via Älvsjö station och Midsommarkransen. I området finns även flera skolor och förskolor.

Missa inte chansen att se denna pärla!