BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Polhemsgatan 28, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 3064
  • 288
  • 5222
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa och extremt välplanerade 2 rumslägenhet på ett av Kungsholmens bästa lägen! Detta stilsäkra hem är totalrenoverat de senaste åren och har genomgående smakfulla och påkostade materialval. Välskött förening med god ekonomi och en låg avgift där bredband 1000 Mbit/s ingår i avgiften. Bostaden har stora fönsterpartier vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp i hela lägenheten. Luftigt vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Utgång till balkong i sydostläge vilket innebär sol från tidig morgon till efter lunch under sommarhalvåret och rofylld utsikt över den lugna och grönskande innergården. Här har ni ett inflyttningsklart boende som passar både paret och singeln med högt ställda krav.

Det välutrustade och stilrena köket har vita luckor med integrerade handtag, rostfria vitvaror, väggklinkers och en exklusiv bänkskiva i svart granit. I det väl tilltagna sovrummet ryms en 160 cm bred dubbelsäng. Ett snyggt industriglasfönster avskiljer sovrum från kök och ger ett fint ljusinsläpp i köket. Badrummet som är stambytt 2016 är inrett med vitt kakel och grå hexagonklinkers. Här är det även förberett och finns utrymme för tvättmaskin och golvvärme finns installerad. I hallen finns gott om förvaring genom inbyggda djupa garderober med överskåp. Vitmålade väggar och ljusa golv i hela bostaden. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr och nya 3-glasfönster. Ett rymligt källarförråd hör även till lägenheten. Tillträde till bostaden är flexibelt.

Här bor ni i en fastighet med all bekvämlighet inhouse med stor grönskande innergård med grill, sittgrupper, hängmatta och plats för att njuta av sommardagar. Via hissen når ni tvättstuga, källarförråd och garaget som ligger under fastigheten där medlemmar har förtur till plats (vilket finns tillgängligt i dagsläget). Bo i en stor och stabil förening med stora dolda tillgångar i form av 10 st hyresrätter och en oexploaterad råvind vilket ytterligare kommer att stärka ekonomin framöver.

Här bor ni på en attraktiv adress invid Kronobergsparkens hörn, mellan Fridhemsplan med sina utmärkta kommunikationer och restaurangtäta Kungsholmstorg. En oas mitt i storstadsmyllret, vackert och ostört belägen uppe på höjden av Bergsgatan. Här bor man med närhet till både Norr Mälarstrand, goda kommunikationer med flera bussar, t-bana vid både Fridhemsplan och Rådhuset närhet och mysiga promenadstråk längs vattnet och city på kort promenadavstånd.

- Välplanerad med genomgående hög standard - inflyttningsklart boende som passar både paret och singeln!
- Lugnt och tyst läge mot gården och balkong med sydöstläge och sol hela förmiddagen
- Nyligen renoverat och stambytt badrum med fina materialval som hexagonklinkers och utrymme för tvättmaskin
- Stabil förening med låg avgift som sänkts flera gånger, dolda intäkter i 10 st hyresrätter samt oexploaterad råvind
- Stort garage i fastigheten med direktaccess via hiss och en stor trevlig innergård med grill och loungemöbler
- Utmärkta kommunikationsmöjligheter med både bussar och T-bana i direkt närhet