BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö C

Prästgårdsgränd 11

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • Såld
  • 4867
  • 469
  • 3339
Värdera din bostad

Beskrivning

Längtar du efter att få utforma en lägenhet helt efter eget tycke och smak? Högst upp i huset i finns det här ljusa och välplanerade hemmet som är i behov av lite omsorg.

Bostaden har ett fint ljusinsläpp från fönsterpartier i två väderstreck. Från samtliga fönster har du en trevligt utsikt över träd som är i full grönska under sommarhalvåret. Vardagsrummet har gott om möblerbar yta och härifrån nås den soliga balkongen.
Trevligt kök med fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Härifrån har du utsikt över föreningens innergård. Här kan du duka upp ett matbord för 4-6 personer.
De två sovrummen är i bra storlek. Mellan de två sovrummen finns en praktisk klädkammare.
Renoverat, helkaklat, badrum med plats för tvättmaskin.

Med pendeltåget tar du dig in till Stockholm C på under 10 minuter. Om man tröttnar på den centrala läget kan man för en stund njuta av lugnet i närliggande Älvsjöskogen, en mycket uppskattad oas för Älvsjöborna med både elljusspår, utegym, grillplatser och fotbollsplan.


Balkong 
Från vardagsrummet nås den soliga balkongen. Under sommarhalvåret blir balkongen till ett extrarum som man inte vill vara utan. Här kan du möblera med växter och en utemöbel.

Vardagsrum
Det rymliga och ljusa vardagsrummet har plats för en stor soffa, fåtölj, bokhylla och TV-möbel. 

Kök
Trevligt kök som du kan utforma helt efter tycke och smak! Intill fönstret finns plats för ett matbord som går att duka upp för 4-6 personer.  

Sovrum 
I anslutning till vardagsrummet nås det här stora sovrummet som har plats för en säng och nattduksbord.
Längs ena väggen finns plats för garderober.

Klädkammare
Mellan de två sovrummen finns en klädkammare som rymmer mycket i kläd- och prylväg. För de ting som inte får plats här inne så kommer vindsförrådet till användning.

Sovrum 
I anslutning till hallen nås det här sovrummet som också det är i bra storlek med plats för en säng och nattduksbord. Även här finns det plats för att sätta in garderober. 

Badrum
Renoverat och helkaklat badrum! Här finns WC, handfat med kommod, badrumsskåp och dusch. Plats finns för tvättmaskin. 

Hall
Välplanerad hall med garderober samt hatthylla. Från hallen får du en trevlig vy över lägenheten.