BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kvarnholmen

Kvarngränd 9, BV

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 6479
Värdera din bostad

Beskrivning

Kontakta ansvarig mäklare för visningstid på 073-6168884. 

Varmt välkommen till denna fina och välplanerade 2:a om 52 kvm med en härlig inglasad balkong belägen på omåttligt populära Kvarnholmen! Ett fantastiskt, sjönära läge - mitt emot Djurgården. Lägenheten bjuder på ett stilrent och funktionellt boende med en genomtänkt helhet som skapar de bästa förutsättningarna för ett bekvämt vardagsliv. Lägenhetens genomgående planlösning med lättillgängliga rum i kombination med generösa fönsterytor skapar en ljus och luftig atmosfär.

Man välkomnas av en rymlig hall med praktiskt och snyggt klinkergolv, gott om plats för avhängningsmöjligheter direkt in till vänster samt en garderob. Stort och fräscht badrum med alla moderna bekvämligheten såsom duschhörna med glasvägg, tvättmaskin/torktumlare, kommod, handdukstork och bra förvaring i skåp. Bostaden har ett stort sovrum som nås från vardagsrummet och här har man plats för 180 cm säng, nattduksbord samt förvaring i form av garderobsvägg. Vardagsrummet har en öppen och social planlösning mot det stilrena köket. Här har man gott om plats för en större soffgrupp, matbord och annan valfri möblemang efter smak. Från vardagsrummet når man bostadens stora och härliga inglasade balkong som blir som ett "extrarum" där man har gott om plats för en lounge-grupp, växter eller annan valfri utsmyckning.

Lägenheten erbjuder en genomgående mycket hög materiell standard med bl.a. fullutrustat kök, ekparkettgolv och fina fönsterbänkar. Samtliga ytskikt går i sobra och väl genomtänkta färgval, vilket bidrar till en genomgående smakfull finish. Lägenheten har ett stort tillhörande förråd.