BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sandfjärdsgatan 12, 11 tr

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 13246
  • 1232
  • 5634
Värdera din bostad

Beskrivning

Magisk utsikt från alla fönster!

Varmt välkomna till denna optimalt planerade trea i gavel och med ett högt läge. En lägenhet för dig som söker det lilla extra såsom inglasad balkong, magisk utsikt från alla fönster, högt läge och fastighet med dubbla hissar. Här bor du nära tvärbanestationen som tar dig till Årstaberg, Liljeholmen eller Gullmarsplan på bara några minuter. 

När du kliver in i bostaden möts du av ett härligt ljus och en slående utsikt från alla rum. Hallen är rymlig med plats för avhägning. Säkerhetsdörr är installerad. Här erbjuds två väl tilltagna klädkammare som går att göra om till mindre "hemmakontor" om så önskas. I anslutning till hallen ligger ett helkaklat badrum med badkar. Den sociala ytan i gavelläge med stora fönsterpartier och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök erbjuder ett fint ljus och en känsla av rymd. Här finns plats för stor soffgrupp och tv-möbel samt matsalsbord för de stora sällskapen vid köksdelen, naturligt invid fönster. Här kan du njuta av den fantastiska utsikten över takåsarna och mer därtill. Snyggt kök, utrustat med kyl/frys i rostfritt material, diskmaskin (2021), induktionshäll med tillhörande ugn och fläkt. Gott om plats för arbetsytor och praktiska förvaringsmöjligheter. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen som blir till ett extra rum under varmare årstider. Plats för bord och stolar samt växter. Härlig utsikt från balkongen mot Årsta, Globen och längre därtill. 

Bra förvaringsmöjligheter via ett stort förråd och en matkällare. Barnvänligt område med fina innergårdar med bla grillmöjligheter.  Nära till Årsta torg med gym, butiker och restauranger och friluftsliv i Årstaskogens naturreservat. Snabba kommunikationer till innerstan, Liljeholmen, Gullmarsplan och Årstaberg. 

- Högt läge
- Insynsskyddat
- Magisk utsikt från alla fönster 
- Tvättstugor i huset 
- Dubbla hissar
- P-plats finns
- Stora fönsterpartier och vackra ljusflöden
- Mycket bra förvaringsmöjligheter  
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs Årstaviken
- Tvärbanestation ca 100 m från lägenheten
- Närhet till Globen, Liljeholmen & Årstaberg
- Direkt bussförbindelse (nr 164) till Södermalm 

Allmänt om området
Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten kan du enkelt promenera till Årstaviken. Där finns härliga promenad- och joggingstråk, badbryggor och lekplatser. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.