BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Reimersholme

Reimersholmsgatan 63, 1tr

  • 3 rum och kök
  • 105 kvm
  • Såld
  • 6794
  • 44
  • 5009
Värdera din bostad

Beskrivning

Det är mycket som ska kännas rätt vid köpet av ditt nya hem. De små viktiga detaljerna som ofta gör stor skillnad i vardagen har tagits i beaktning vid den genomgående renoveringen som utförts i denna bostad. Direkt när man kliver in i entrén så möts man av en öppen och luftig känsla. Här finns en platsbyggd garderob installerad med speglade skjutdörrar som ger rikligt med förvaring till ytterkläder. Arbets-/studieplats direkt till vänster då gemene man arbetar hemifrån idag. 

Varesig du är stjärnkock på ett Michelin-hak eller har makaroner och köttbullar som paradrätt så får köket vem som helst att vilja laga mat. Här har tanke lagts bakom varje detalj och de vita skåpsluckorna i kombination med den svarta bänkskivan i granit ger en tidlös beundran. Köksön med monterade vinkylen gör rummet perfekt för sociala tillställningar och nästan ännu bättre fredagskvällen när endast de närmsta är samlade och det är kvalitetstid som står på tapeten. Den maskinella utrustningen består av stor kyl och frys, induktionshäll med fläkt, ugn, microvågsugn, blandare i rostfritt, diskmaskin samt vinkyl. 

Från köket når du vardagsrummet som även här har en platsbyggd garderob till förvaring, speglade skjutdörrarna ger extra ljus och är tacksamma för den fåfänge. Stort fönsterparti och även utgången till den makalösa balkongen/uterummet i bästa frontläge med sjöutsikt. Här har man lagt parkett, monterat infravärme, glasat in balkongen för att göra en användbar året om. I bästa söderläge avnjuts ett glas iskall saft i sommarsolen eller varför inte en kopp kaffe under decembermorgonen, du väljer!  

Vidare in i lägenheten återfinns det större badrummet som får gästerna att tappa hakan. Här har man har byggt ut och renoverat med kakel i granitkeramik från Bricmate. Storleken och färgen på kakelplattorna ger en levande och exklusiv känsla i kombination med den svarta bänkskivan i granit. Efter en lång promenad under vinterhalvåret passar det perfekt att värme sig i den nyinstallerade bastun med plats för upp till 4 personer. Här finns även förvaringsskåp, handfat, spegel, dusch, golvvärme samt en vägghängd wc. 

I ostört läge finner du de två sovrummen vägg i vägg. Tack vare suterrängläget på huset, ligger de högt över marken och man har en gemytlig sjöutsikt. Plats för dubbelsäng med nattduksbord i det större och i det andra rymmer du enkelt en 140-säng med ytterligare möblemang. Platsbyggd garderob i vardera rum till förvaring med speglade dörrar. 

En stor fördel om man är flera i familjen är att det finns två badrum. Det mindre av dem nås från hallen och är nyrenoverat med med samma påkostade materialval som i det större badrummet. Därtill finns utrustning som tvättmaskin och torktumlare, golvvärme, vägghängd WC, handfat med hängde spegel ovan.

Stor och stabil HSB förening med god ekonomi som erbjuder lantlig charm med höns och örtagård för den hängivne. Gemensamhetsanläggningar som gästlägenhet, festlokal, bastu och magiska takterrasser med slående utsikt!

Här på underbara Reimersholme bor du naturnära invid vatten och grönska i ett område som präglas av bad, båtliv och rogivande lugn. På sommaren finns fina badmöjligheter på ön samt på Långholmens populära klippbad. På vintern kommer man lätt ut för att åka skridskor på kanalerna och Riddarfjärden. Mysiga kvarter där du möts av närheten till vatten, massvis av charm och ett levande närområde med genuin kafé- och restaurangkultur. Här bor du lugnt men ändå centralt i ett område som verkligen kombinerar det bästa av myllrande storstad och avkopplande natur.

OBS - Lägenheten är registrerad som en 4rok och ligger på vån 5 enligt lägenhetsförteckning