BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö centrum

Solberga Hagväg 13 4tr

  • 5 rum och kök
  • 115 kvm
  • Såld
  • 3559
  • 339
  • 4344
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen en unik etagelägenhet på 115 kvm i Älvsjö centrum. Utmärkt skick, 3-4 sovrum, 2 badrum, stort kök, balkong i högt läge och verkligen genomgående fin. Välplanerade ytor, närhet till lekplatser, Älvsjö centrums service och förstås suveräna kommunikationer med pendeltåg.

Här möts man av en effektiv planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Två etage med kök vardagsrum på samma plan och sovrum och allrum på övre plan. Lägenheten har en härlig balkong och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt!

- utmärkt skick
- 2 badrum
- generöst modernt kök
- välplanerad
- någon minut till pendeltåg och bussar
- familjevänligt

VARDAGSRUM
Trivsamt vardagsrum med en bra atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Platsbyggt bord som enkelt kan fällas upp för att göra plats för barnens lek och bus. Utgång till generös balkong som har plats för grönskande odlingar och skön avkoppling. Slitstark klick-venylparkett på golvet. Målade väggar. 

BADRUM 1 & 2
Två renoverade och moderna badrum med helkaklade väggar och golv. Påkostad och utmärkt inredning - elegant och fint helt enkelt! Båda med dusch. Badrummet på övre plan har även bra plats för tvättbestyren på en arbetsyta var också tvättmaskin och torktumlare finns. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt dusch. 

KÖK
Ett fint och stilrent kök från Culimar, med fokus på matlagning och socialt umgänge med familj och vänner. Yteffektivt var funktionaliteten står i centrum - mästerkocken kan verkligen briljera. En trivsam köksö, bra med arbetsytor och plats för ett generöst matbord med plats för 4-8 personer. Köksutrustningen består av fullhöjd kyl, frysskåp, diskmaskin, ugn med ångfunktion, induktionsspis samt en spisfläkt. 

SOVRUM 1,2, 3 
Tre rofyllda sovrum utan insyn. På det övre planet finns ett större generöst masterbedroom var plats även finns för extra förvaring med garderober om så önskas. Två något mindre sovrum på vardera plan. 

ALLRUM / SOVRUM 4
Ett utmärkt allrum på övre plan för barnens lek, arbetsrum, tv-hörna eller kanske som ett extra sovrum helt enkelt. Bara anpassa efter dina egna behov. På övre plan finns även en klädkammare som rymmer det mesta, utanför denna finns också plats för ytterligare förvaring om så önskas. 

HALL
Välkomnande generös hall var det finns bra med avhängningsmöjligheter, sittyta och gott om förvaring i klädkammare under trappen.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör 2 bra vindsförråd.