BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden/Skärmarbrink

Thunbergsgatan 7

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • 2.600.000 kr / Såld
  • 3139
  • 507
  • 11967
Värdera din bostad

Beskrivning

Redan när man kliver in i bostaden så upplever man rymden i denna välplanerade tvåa som ligger på lugna Thunbergsgatan 7.

Här har ni ett hem som har allt man kan önska sig: Här finns en härlig rymd med cirka 2,70 meter i takhöjd, stora fönster, välbevarade originaldetaljer som spanjoletter och fönsterbrädor i svart marmor. Ett stort vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matplats och med utgång till den soliga balkongen som ligger i ett soligt sydvästläge. Sovrummet rymmer dubbelsäng och även garderob. Badrummet är helkaklat med duschhörna och vädringsfönster.

På Thunbergsgatan bor du med naturen runt knuten där hela Nackareservatet breder ut sig med flertalet löpspår, utegym, badsjöar, stora ängar och även en 9-håls golfbana. Precis intill finns även Hammarbybacken med milsvid utsikt samt möjlighet till träningsaktiviteter året runt. Det är tio minuters promenad till badklippor vid Sickla sjö och till bryggor och caféer i Hammarby sjöstad. Det är också gångavstånd till Finn Malmgrens plan där det mesta finns: stor Coop-butik, apotek, gym, blomsteraffär, café, restauranger, 7/11 samt T-banan.

Närmaste T-banan från bostaden är dock Skärmabrink, där du dessutom finner två linjer med täta avgångar. 

Helt klart ett hem att trivas i!

Välkommen på visning.