BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Ralångsvägen 5

  • 5 rum och kök
  • 103 kvm
  • Såld
  • 2345
  • 494
  • 5155
Värdera din bostad

Beskrivning

I trivsamma och lugna Årsta finner ni denna välplanerade pärla på Ralångsvägen 5 med dubbla balkonger, bastu, renoverat kök, väl tilltagna rum och låg avgift i en populära Bolmen 2! Här bor du i en rymlig och ljus femma om hela 103 kvm, lägenheten disponeras idag som en fyra. Klockrent läge med närhet till natur, service, kommunikationer, Gullmarsplan och Årsta torg.

- Skuldfri förening som äger marken
- Mycket låg månadsavgift, endast 4493kr
- 2 balkonger varav en inglasad
- Härlig bastu!
- Tre väderstreck
- Förråd som tillhör lägenheten
- Fina materialval
- Bra förvaring
- Hiss i huset
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Klockrent läge endast ett stenkast från Årsta torg
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns praktiskt klinkergolv och gott om plats för avhängning i form av garderober. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr med modernt kodlås, Yale Doorman.

När du går in i vardagsrummet möts du av generösa ytor och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utgång till den första balkongen som är inglasade och har utsikt mot den lummiga baksidan i västläge.

Modernt och renoverat kök med ljusa luckor, golvvärme, Marrakech kakel och all utrustning du behöver i form av induktionshäll, varmluftsugn, kyl/frys mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin. Gott om plats för förvaring och väl tilltagna arbetsytor. I köket finns matplats för sällskap om ca 4-6 personer.

Vidare in i lägenheten når vi det stora badrummet som är helkaklat. Här finns härlig och lyxig bastu, dusch, wc, handfat, badrumsskåp, golvvärme och bra plats för förvaring.

Alla sovrummen är väl tilltagna och ljusa. Gott om plats för säng, skrivbord och förvaring.
Från sovrum ett nås den andra härliga balkongen som vetter mot baksidan. I Sovrum tre är väggen borttagen men två dörrar finns kvar. Med enkelhet går det att återställa väggen i rummet för att återskapa sovrum fyra. Från hallen nås gästtoaletten.

Missa inte denna möjlighet, välkommen på visning!