BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen / Telefonplan

Midsommarvägen 31, vån 1

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • Såld
  • 937
Värdera din bostad

Beskrivning

HÖRNTVÅA I ATTRAKTIVT LÄGE MED HÄRLIG BALKONG!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade tvåa attraktivt belägen i idylliska Midsommarkransen. Bostaden utmärker sig med ett fint ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck som låter dagsljuset flöda fritt, en generös takhöjd om ca 2,70 meter, en öppen och social planlösning, ett stilrent badrum, ett fräscht kök samt en härlig balkong i västerläge mot lummig grönska.

Stabil förening med god ekonomi, låg belåningsgrad om ca 3900 kr per/kvm enl. årsredovisningen 2021 och som äger marken. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett stort vindsförråd samt ett mindre matkällarförråd på bottenplan. I dagsläget finns det ledig parkeringsplats i föreningen för den som önskar. I huset finns det cykelrum samt barnvagnsrum.

Här bor ni mitt i hjärtat utav Midsommarkransen med endast fem minuters promenad till centrum där det kryllar av kvalitativa restauranger, mysiga caféer och charmiga butiker. Ett stenkast bort ligger populära Svandammsparken och kvartersbiografen Tellus. Här bor ni i livliga kvarter med nära till naturen och badmöjligheter i både Örnsberg, Vinterviken och Gröndal. Kommunikationerna är utmärkta och tunnelbanan tar er vidare till Södermalms härliga puls på endast fem minuter och till T-centralen på 14 minuter.

Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse via ansvarig fastighetsmäklares hemsida!