BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Tollarevägen 26

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 2009
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 3a i populära Tollare med en stor uteplats som ger en härlig radhuskänsla. Bostaden erbjuder en mycket bra planlösning, stora och öppna rum samt bra förvaring. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten.  

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i form av garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer större soffgrupp, tv-möbler och stort matbord för större middagsbjudningar. 

Köket erbjuder mycket goda arbets- och förvaringsutrymmen. Vita skåpsluckor och ljus bänkskiva i laminat. Vitvarorna i köket är påkostade som det bästa tillvalet i vitt utförande med en fullstor kyl och frys, inbyggd micro och varmluftsugn, diskmaskin och induktionshäll. Stor matplats för hela familjen.

Från vardagsrummet når man bostadens fantastiska uteplats som är väl tilltagen. Här får man en sann radhuskänsla. En del av uteplatsen är även inglasad. Här får men enkelt plats med gröna växter, odlingsmöjligheter, matgrupp, grill och stora sittgrupper.

Bostaden har två sovrum. Ett master bedroom med goda garderobsutrymmen och som rymmer större dubbelsäng. Från sovrummet når man även bostadens uteplats. Bostadens andra sovrum är också mycket rymligt och lättmöblerat. 

Stort och fräscht badrum i tilltalande färger med grått klinkergolv och ljusa helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, badkar, handfat, handdukstork, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring i form av skåp. Bostaden har även en gäst wc.

Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa. Varmt välkomna på visning.

 

- Öppna sällskapsutrymmen, perfekt för större sällskap.

- 2 stora och rymliga sovrum.

- En mycket stor uteplats som ger en härlig radhus känsla.

- Ett stort badrum samt en gäst wc.

- Säljaren disponerar ett källarförråd i samma hus.

- Nära till skolor, natur, badsjöar, promenadstråk, Björknäs Centrum och Restaurang The Old Smokehouse.

- Utmärkta kommunikationer i form av bussar 

- Elfasystemet ingår inte i köpet