BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Farsta

Storforsplan 3

  • 1 rum och kök
  • 29 kvm
  • Såld
  • 2084
  • 853
  • 2086
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en välplanerad 1:a med en härlig inglasad balkong och ett fantastiskt ljusinsläpp. Lägenheten är belägen ett stenkast från Farsta Centrum och är i genomgående bra skick med parkettgolv och nymålade väggar. Praktiskt kök med diskmaskin, ugn och mikro samt smarta förvaringslösningar. Helkaklat badrum med klinkergolv från stambytet (2012-2013). Hall med inbyggd originalförvaring.
Här bor du i en stabil förening med goda kommunikationer och stort shoppingcenter samt gym m.m runt hörnet.

Allrum
Rymligt allrum med nymålade väggar och parkettgolv, stora fönster som ger bra ljusinsläpp och utgång till inglasad balkong.

Badrum
Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv från stambytet 2012-2013.

Kök
Kompakt arbetskök med parkettgolv. Kyl, frys, spishäll, diskmaskin, mikro, ugn och fläkt.

Hall
Hall med parkettgolv och inbyggd originalförvaring

Bostadsrättsföreningen Körsbärsträdet i Farsta äger fastigheten Korsö 2 i Stockholms kommun och omfattar adressen Storforsplan 3. Föreningen 73 bostadslägenheter som fördelas på 65 lägenheter med bostadsrätt och 8 lägenheter med hyresrätt. Föreningen har även en större kommersiell lokal som idag hyrs av en tandläkare. Föreningen har 49 parkeringar, idag är det kö till dessa parkeringar. Huset har två hissar och alla boende har tillgång till förråd och tillgång till cykelrum. Föreningen har kabeltv via ComHem med basutbud.