BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö C

Götalandsvägen 213A

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 2416
  • 194
  • 2646
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbar och perfekt planerad bostad, högst upp i huset och med solig balkong! Lägenheten har ett attraktivt läge nära pendeltåg som tar dig till Stockholm C på 9 minuter! Här bor du bokstavligen ett stenkast ifrån mataffär, restaurang, gym och bra allmänna kommunikationer. 
Tilltalande planlösning med öppna sällskapsytor. Under sommarhalvåret blir balkongen en förlängning av vardagsrummet. Balkongen har plats för en utemöbel och en massa blommor. 

Balkong
Balkongen blir till en naturlig samlingsplats under sommarhalvåret, tack vare placeringen intill kök och vardagsrum. Plats finns för en utemöbel och en massa växter.

Vardagsrum 
Ljust och trevligt vardagsrum i öppen planlösning mot köket, vilket resulterar i trevliga sällskapsytor. Här finns gott om plats för soffa, TV-möbel och fåtölj. Från vardagsrummet nås balkongen.

Kök 
Smakfullt kök från Marbodal med ljusa släta luckor och vitvaror från Electrolux. Här finns bra skåpförvaring och plats för ett köksbord för 4-6 personer. Vid högtider och kalas så går det att duka upp ett långbord tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet.

Sovrum 
Rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng och nattduksbord. Längs ena väggen finns två garderober. Plats finns också för en byrå.

Badrum 
Stort badrum med ett mörkgrått klinkergolv och ljust kaklade väggar. Längs ena väggen finns en kombinerad tvättmaskin/torktumlare (Electrolux) och ovan den en arbetsbänk och väggskåp. Badrummet är vidare utrustat med dusch, handfat med kommod, badrumsskåp och WC. 

Hall

Från hallen får du en fin vy över vardagsrummet. Hallen är alldeles lagom i storlek med plats för hatthylla. Här finns 4 garderober. Hela bostaden går i en ljus färgskala. På golven, utom i badrum, pryder en enhetlig ekparkett. 

Övrigt
Bostadsrättsinnehavaren har tillgång till ett rymligt förråd på bottenplan i samma hus.