BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Blåsut

Hållövägen 11, 5tr

  • 2 rum och kök
  • 41.5 kvm
  • Såld
  • 313
  • 2037
Värdera din bostad

Beskrivning

Ta chansen och bo optimalt; högt upp med balkong i söderläge i mysiga och stadsnära Blåsut. Här har HSB byggt toppmoderna, energisnåla lägenheter där all nyproduktionens lyx medföljer. 

Lägenheten är genomgående ljus med stora fönsterpartier och en stor balkong i söderläge som vetter mot en påkostad innergård. Det är en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket gör lägenheten mycket yteffektiv och upplevs större än den är. Köket är fullt utrustat med en maskinpark från byggåret förutom spishällen som byttes 2020. Det finns gott om utrymme för både matbord och soffgrupp. Vidare kommer vi till ett väldisponerat sovrum som rymmer dubbelsäng, garderobsförvaring såväl som en kontorshörna. Badrummet är rymligt och utrustad med kombinerad tvätt- och torkmaskin. Genomgående i lägenheten ligger parkett matchat med ljust målade väggar. Till lägenheten hör även ett källarförråd!

Fastigheten förvaltas av HSB och det finns en mycket god ekonomisk plan. HSB som har snart 100 års erfarenhet av att förvalta fastigheter hjälper till med att tillsätta en bra styrelse.

Blåsut ligger väldigt nära natursköna Hellas där närområdet frodas av grönska. Där finns trevliga badområden, promenadstråk och diverse restauranger och service av alla dess slag. Från lägenheten har du mycket goda kommunikationer via tunnelbana (ca 100 meter från entren) och buss så att du snabbt hittar hit!

Välkommen på visning!