BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Saltsjö-Boo

Fiskebovägen 9

  • 3 rum och kök
  • 87 kvm
  • 7.700.000 kr / Såld
  • 7840
  • 1261
  • 13352
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Fiskebovägen 9!

Här finner vi en underbar enplansvilla med härlig utsikt över havet med gemensam brygga som delas på tre fastigheter med egen båtplats, samt 1 minut till närmaste badplats. Huset är optimalt placerat längst ut på återvändsgata med allmänning som granne som ger ett ostört läge. Huset är disponerat på idag 87m2 fördelat på två sovrum, kök och vardagsrum. På tomten finns även två stugor som idag används till förråd samt kontor om ca 25 m2 totalt men som med enkla medel kan anpassas efter just dina behov.

Med den nya detaljplanen som vunnit laga kraft 15 oktober 2021 så kommer kommunalt VA och vägar byggas i området med ny byggrätt på upp till 11% byggnadsarea på fastigheten (högst 165m2) om nockhöjd är 8,5m eller 14% byggnadsarea om nockhöjden är 6m (högst 180m2) samt komplementbyggnad med nockhöjd på 4m och byggarea på 40m2.
Man får av kommunen ansöka om bygglov den 1/10-2024.
Se länk nedan för Detaljplan.

https://infobank.nacka.se/ext/Bo_Bygga/stadsbyggnadsprojekt/Solbrinken-Grundet/Laga%20kraft/DP%20665%20Solbrinken-Grundet.pdf

Vid första anblicken när man kommer in via huvudentrén får man en känsla av rymd, ljus och att var sak har sin naturliga plats. I vardagsrummet är ljusinsläppet fantastiskt från tidig förmiddag till sena eftermiddagar. Här skapas naturliga mingelutrymmen med plats för hela familjen och långa familjemiddagar med extra mysfaktor tack vare den underbara utsikten och braskaminen. Generöst kök som bjuder in att skapa goda middagar för alla typer av tillställningar. Huset erbjuder även tre bra sovrum, helkaklat badrum med badkar samt tvättmaskin och torktumlare. Utöver tidigare nämnda kvalitéer så finns soldränkta altaner i olika väderstreck för att nå solens alla timmar.

Den stora, trädäckade altanen är placerad i absolut harmoni och blir en naturlig knytpunkt under sommarhalvåret med mysiga stunder och härlig avkoppling. En etapp ner så finner vi badtunnan som kan användas året om med ostörd utsikt även här, eller varför inte tar dig ner till badplatsen på under minuten för ett svalkande dopp på heta sommardagar.
Trädgårdstomten har rymlig uppfart och plats för flertalet bilar. Då trädgården går i etapper så uppmuntras man att spendera ledig tid i trädgården för att skapa sin egen oas.

Fastigheten har ett idylliskt läge för barnfamiljen på lugn gata med närhet av ett flertal skolor, handelsplatser, centrum och kommunikationer. Så med andra ord ett boende för er som sätter lika höga krav på hemmet som på området.

Varmt välkomna med ert intresse!