BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov

Grafikvägen 28

  • 1 rum och kök
  • 29 kvm
Värdera din bostad

Beskrivning

Förmedlas av Josefin Uggla på Bosthlm, kontakta mäklaren för mer information - Välplanerad etta - gavelläge med fönster i två väderstreck - Stilrent renoverad - Stambyte 2018 - Stabil Brf som äger marken - Nära såväl naturområden som stadspuls - Utmärka kommunikationer

Varmt välkomna till denna stilrent renoverade etta, belägen en trappa upp i huset på Grafikvägen 28. Här erbjuds en mycket välplanerad bostad med härligt ljusinsläpp, tack vare fönster i två väderstreck. Gott om förvaring i flera garderober.

Stabil och bra föreningen med god ekonomi och de större renoveringar är gjorda.

Bostaden är belägen på utmärkt läge på lugna Grafikvägen, alldeles perfekt avstånd till Gullmarsplan. Här har du tunnelbanans samtliga gröna linjer, bussar och tvärbana. Man tar sig även lätt till fots eller med cykel till Södermalms citypuls. Härliga promenadstråk och badmöjligheter finns vid Årstaviken. 

Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 1 rum och kök . Våningsplan 1, hiss finns. Lägenhetsnummer 02. Föreningen Brf Träsnittet 1.

Ekonomi, månadsavgift

Månadsavgift 2 126 kr (Värme, Vatten ingår. Obligatoriskt tillägg om 100kr/mån för fiberbredband ingår ej).

Driftskostnad

Totalt 325 kr/mån (3 900 kr/år) varav El 175 kr/mån, Försäkring 150 kr/mån. Antal personer: 1. Angivna driftskostnader är baserade på säljarens faktiska kostnader med 1 vuxen i hushållet. Driftskostnader förändras beroende på antal personer i hushållet, avtalstyp och leverantör.

Överlåtelseavgift

1 208 kr. Betalas av köparen.

Byggnadsår
1946

Uppvärmning
Fjärrvärme

Ventilation
Självdrag

Föreningen
Brf Träsnittet 1 består av 52 lägenheter varav 51 bostadsrätter och 1 hyresrätt. Föreningen har en lokal som är uthyrd till redovisningsfirma (kontrollerat med styrelsen 31/3-2022). Föreningen bildades 2009 och äger marken.

Utförda renoveringar
2021 - Föreningens framsida har renoverats med nya plattor, jämnad gräsmatta och cykelställ
2020 - Byte av proppskåp i undercentral för lägenhetens el
- Byte av proppskåp i el servicecentral gällande fastighetens el
- Byte av fläkt till öppna spisar
- Underhåll av ventilationsfläkt
2019 - Byte av elcentral och pumpcentral
- Dränering av fastigheten
- 3-fas drogs in till samtliga lägenheter
- Fiber installerades
2018 - Stambyte kök och badrum
- Tvättstugorna renoverades samt gemensamma toaletten
2014 - Fasadrenovering
- Fönsterrenovering
- Balkongrenovering
2012 - Byte av elstammar och stigar i samtliga gemensamma utrymmen samt källare och vind

Kommande renoveringar
Inga större renoveringar planerade. Föreningen tittar på att sätta upp solceller men inte beslutat än (kontrollerat med föreningen 31/3-2022).

Förenings ekonomi
I dagsläget inga planerade avgiftsförändringar. (Kontrollerat med styrelsen 31/3-2022)

Kabel TV & Bredband
Leverantör av Kabel-TV och bredband är Comhem. Fiberbredband från Bahnhof 1000/1000 Mbit/s ingår i avgiften som ett obligatoriskt tillägg om 100kr/mån. Grundutbud kabel-TV bekostas själv av medlemmen.

Bilplats
Det finns boendeparkering på gatan (Taxa 4), kontakta Stockholm stad för mer info och pris.

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns två tvättstugor, en bokningsbar och en drop-in, belägen mellan port 30 och 32 med två tvättmaskiner, torktumlare och ett torkrum. Det finns cykelförråd, återvinningsrum, vindsförråd (ca. 6-7 kvm) samt källarförråd (ca. 3 kvm). Föreningen brukar anordna höst/vårstädning. Trappstädning sköts av firma varje vecka.

Ägande i föreningen
Föreningen accepterar delat ägande. Juridisk person accepteras ej.

Överlåtelseavgift
1208 kr betalas av köpare.

Pantsättningsavgift
483 kr

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt.
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Rumsbeskrivning

HALL 
Välkomnande hall med ljusa väggar och ljust golv. Goda avhängningsmöjligheter och förvaring i originalgarderober. Plats för skrivbord eller vidare förvaring.

BADRUM 
Stilrent renoverat badrum i samband med stambyte. Utrustat med golvvärme, WC, handfat, spegelskåp och duschhörna med praktiska ihopfällbara duschväggar. Förberett för tvättmaskin.

RUM 
Härligt rum med ljusa väggar och ljust golv. Högt i tak med plats för soffmöblemang, TV, stor säng och matgrupp. Fint gavelläge med stora fönster i flera väderstreck som ger vackert ljus, med sol under förmiddagen och sen igen på kvällskvisten.

KÖK 
Ljust och fräscht kök med ljusa väggar och golv som totalrenoverats i samband med stambyte. Utrustat med häll, kombiugn/micro, diskho, diskmaskin samt kyl & frys. Generös arbetsyta och gott om förvaring bakom ljusa skåpluckor.  Stort fönsterparti som ger fint ljusinsläpp. 

ÖVRIGT
Till bostaden hör ett stort vindsförråd samt ytterligare ett förråd på entréplan.