BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby sjöstad - Stockholm

Pollargatan 13, 4tr

  • 3 rum och kök
  • 89.5 kvm
  • Såld
  • 3964
  • 587
  • 1542
Värdera din bostad

Beskrivning

Optimalt planerad hörnlägenhet med sjöutsikt. Möjlig 4a.   

Välkommen hem till Pollargatan 13.                        

Fantastisk hörnlägenhet med stora fönsterpartier i tre väderstreck, sjöutsikt, stor balkong och en optimal planlösning i spännande vinkel. En toppmodern bostad i stabil och lågt belånad förening för den som vill flytta in och trivas från dag ett. Nu finns chansen att förvärva denna fina bostad i populära Hammarbyhamnen, Hammarby Sjöstad cirka 50 meter från kajen, också möjlig 4a.   

När man kommer in i bostaden välkomnas man av en mycket trevlig och rymlig hall med goda avhängningsutrymmen och en väl tilltagen walk-in-closet. Från hallen nås det stora vardagsrummet genom en korridor som bidrar till bostadens rymd samt funktionella planlösning, exempelvis till stor nytta för barnvagnsrullande familjer.       

Vardagsrummet och köket blir tillsammans den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj via sin sociala planlösning. Vardagsrummet är ljust med stora fönsterpartier med goda ljusflöden. Från soffan kan man njuta av sjöutsikten och de förbipasserande båtarna som går året om, både större fartyg och mindre fritidsbåtar, samtidigt som man har full uppsikt över bostadens sociala ytor. Ljudet av båttrafiken och sjöfåglar ger närhetskänsla till vattnet. Här finns gott om plats för sällskapsmöblemang för avkoppling, umgänge, bjudningar och inte minst vardagens familjeliv. Här finns även möjlighet att dela av rummet till ett extra sovrum om så önskas.  

Köket är av högsta klass från Marbodal med kvalitetsvitvaror från Siemens. Ljusa skåpsluckor med bra förvaring och bänkskiva i ljus laminat samt med lättskött kakel på väggarna. Köksutrustningen består av en hel kyl och en hel frys, inbyggd mikro, ugn, keramikhäll och diskmaskin. Här finns gott om plats för ett stort matbord. Här finns även ett stort skafferi som eget rum vilket även kan användas som ett extra förråd.

Från vardagsrummet når man den härliga lite vinklade balkongen som erbjuder sol från morgon till cirka kl. 14:30. Balkongens placering ger en god uppsikt över flera föreningars innergårdar vilka tillsammans ger en trevligt belyst parkkänsla. Balkongens placering ger god sikt mot himmel och stjärnor utan störande genomfartsvägar. Balkongen rymmer sittgrupp för avkoppling, bord för mat, gröna växter och möjlighet till liten grill. Sjöglimt mot vattnet erbjuds från två håll tack vara bostadens placering i området.

Bostadens master bedroom når man från hallen. Sovrummet är stort och rymmer enkelt stor dubbelsäng samtidigt som annat möblemang. Bra förvaring erbjuds i form av platsbyggda garderober. Områdets lugna karaktär ger tysta nätter.

Bostadens andra sovrum når man från vardagsrummet och även detta är mycket rymligt och lättmöblerat. Detta rum är perfekt som barnrum, kontor eller gästrum. Förvaring erbjuds i form av platsbyggda garderober.  

Från hallen når man bostadens badrum som är stilrent med mörkt klinkergolv, golvvärme samt vita tvärliggande kakelplattor på väggarna. Badrummet innehåller vägghängd WC, dusch, handfat med förvaring, tvättmaskin och torktumlare samt bra arbetsytor och förvaring. Stor badrumsspegel med spotlightbelysning ger en hotellkänsla tillsammans med avlastningsyta i vacker sten under spegeln.    

Här kan den kräsne storstadsbon flytta in utan att behöva lägga tid och energi på kostsamma renoveringar. Generösa och väldimensionerade rum, genomgående välplanerad planlösning med stora fönsterpartier gör bostaden till en trivsam oas med närhet till både vatten och Stockholms innerstad. I fastigheten finns vidare källarförråd, gästlägenhet av hög standard, garage, cykelrum, barnvagnsförråd och tvättstuga. Föreningen har en låg belåningsgrad på endast 5 272kr lån/kvm.

Varmt välkommen på visning.

 

 - Sjöutsikt från vardagsrum och sjöglimt från balkong.

- Bostaden kan göras om till en 4a, se alternativ planlösning.

- Stora fönster i tre väderstreck med tydligt ljusinsläpp.

- Stor balkong med morgonsol fram till cirka kl. 14:30.

- Två lättmöblerade och funktionella sovrum med platsbyggda garderober.

- Bra förvaring i form av stor klädkammare, platsbyggda garderober och skafferi som eget rum.   

- Stabil förening med låg belåning och garage i huset.

- Närhet till Jan Inghes torgs restaurangutbud och båthamn.

- Närhet till färja mot Södermalm, Djurgården och Nybroviken.

- Tyst område, ej buller från vägar.   

- 10 minuters cykelväg till Gamla stan, 22 minuters cykelväg till Norrmalmstorg och Norra Bantorget.

- Bostaden har genomgående parkettgolv.