BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Magnus Ladulåsgatan 29, 3tr

  • 2.5 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 6217
  • 75
  • 9400
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en ljus och väldisponerad 2,5a (möjlig 3a) med stor balkong centralt belägen på Södermalm med närhet till det bästa söder har att erbjuda! Här bor ni med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som bjuder in till social samvaro. Ett komplett hem med varje kvadratmeter på rätt plats som passar både för paret, singeln eller lilla familjen med högt ställda krav på bekvämlighet och modernitet i stor förening med hiss, garage och trevliga grönskande innergårdar.

Kliv in och möts av en välkomnande hall som öppnar upp direkt mot resten av lägenheten. Genomgående ljusa ytskikt med ekparkett och vitmålade väggar. Lägenheten karaktäriseras av stora fönsterpartier i fil som släpper in gott om ljus till hela lägenheten. Gott om plats för avhängning samt förvaring av ytterkläder och skor i garderob. Den stora klädkammaren går och använda som walk-in-closet, arbetsrum eller extra rum för gäster då det finns ventilation i utrymmet och plats för mindre säng eller bäddsoffa. Lägenheten har ett rymligt kök med plats för stort matbord och gott om arbetsyta och förvaring bakom ljusa skåpsluckor i fullhöjd, vitt kakel på vägg och komplett maskinpark.

Badrummet är rymligt och fräscht med vita kaklade väggar, handfat, spegelskåp med belysning, WC och badkar. Här finns även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare för samtlig komfort. Sovrummet är rofyllt med plats för dubbelsäng, sängbord eller spjälsäng. Målade väggar som ger ett harmoniskt intryck. Väggen mellan sovrum och klädkammare går och öppna upp om man vill skapa ett större rum. Från vardagsrummet når ni den stora härliga balkongen i ett insynsskyddat läge med grönskan utanför som ramar in fint om sommaren. Gott om plats att möblera ytan med loungegrupp, stol och bord. Möjlighet till inglasning finns. Till lägenheten hör även ett källarförråd.

Här bor ni i en välskött förening med låga avgifter samt festlokal med övernattningsmöjlighet. Fulländat läge centralt på Södermalm med gångavstånd till det du behöver! Restauranger, matbutiker med direkt närhet till ICA Kvantum Södermalm, caféer, SATS-gymanläggning och utmärkta kommunikationer via tunnelbana, pendeltåg samt flertalet bussar. I närheten finns även Tantolunden, Fatbursparken och Rosenlundsparken med vackra promenadstråk och Årstavikens vatten. På fem minuters promenadavstånd finns Medborgarplatsen och Mariatorget samt Götgatans härliga puls. Välkommen att längta hem!

- Ljus och trivsam 2,5a med öppen planlösning och genomgående gott skick!
- Välplanerad och stora fönsterpartier i fil som släpper in ett härligt ljus
- Ordentligt kök med samtliga vitvaror och gott om arbetsytor
- Rymligt badrum med badkar och kombinerad tvättmaskin / torktumlare
- Stabil förening med eget garage i fastigheten, trevlig innergård och 17 st återstående hyresrätter (stort dolt kapital)
- Centralt läge på Södermalm gångavstånd till både Götgatan och Mariatorget i direkt närhet
- Goda kommunikationer med både Mariatorgets och Medborgarplatsens T-bana, Södra Station med pendeltåg samt flertalet busslinjer direkt utanför porten