BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen/Telefonplan

Kransbindarvägen 41

  • 2 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 4422
  • 295
  • 9996
Värdera din bostad

Beskrivning

DRÖMTVÅA MED GRÖNSKANDE UTSIKT!

- Insynsskyddat läge med grönskande utsikt
- Fönster i tre väderstreck
- Kök med diskmaskin och plats för matgrupp
- Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng
- Gott om förvaring och stort förråd i källarplan
- Stor stabil förening med låg belåningsgrad
- Övernattningslägenheter, bastu och festlokal i föreningen

Varmt välkomna till denna vackra tvåa i pittoreska Midsommarkransen! Bostaden är belägen i lugnt insynsskyddat läge med grönskande utsikt i LM-stadens kulturminnesmärkta kvarter. Generöst ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck som i kombination med ca 2,70 m i takhöjd gör bostaden ljus och luftig. Vidare erbjuds ett hem med renoverade ytskikt samtidigt som flertalet originaldetaljer finns välbevarade från byggåret.

Köket är stort med gott om arbetsyta och förvaring. Utrustat med diskmaskin, gashäll, elugn och kombinerad kyl/frys. I köket finns även generöst med plats för matgrupp. Vardagsrummet har en otrolig utsikt över grönskande trädkronor och beläget utan insyn. Gott om plats för soffgrupp. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Sovrummet är beläget i lugnt avskilt läge mot föreningens lummiga innergård. Badrum från stambytet med badkar och fönster för fint ljusinsläpp. Gott om förvaring genom flertalet garderober i hallen och stort förråd i källarplan.

Brf Tele är en stor och stabil förening med mycket god ekonomi. Belåningsgraden är nere på 2008 kr/kvm enligt årsredovisning för 2021. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen så som fyra övernattningslägenheter, festlokal, bastu samt parkeringsplatser. Föreningen har flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. Sommartid finns även sittplatser och grillmöjligheter.

Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Midsommarkransen/Telefonplan med närhet till områdets stora utbud av caféer, bagerier, restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Inom ett par minuters promenad når du även Aspudden med paradgatan Hägerstensvägen som erbjuder en härlig småstadskänsla och kantas av butiker, caféer, restauranger samt T-banestation även här.