BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sandfjärdsgatan 124, 11 tr

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • Såld
  • 3304
  • 559
  • 5784
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna ljusa och trevliga trea i populära Brf Mysslingen med otrolig utsikt. Högt belägen på elva trappor utan insyn och med en fantastisk härlig vy över Årsta.

Lägenheten är mycket välplanerad och inbjudande med fin färgsättning och vackra golv. Smakfullt och fullutrustat kök med rostfria maskiner, vita köksluckor och vitt kakel ovan ekbänkskiva. Funktionell arbetsbänk med förvaring undertill och fönster i skönt västläge. Intill köket finns en trevlig matplats för middagssällskapet. Rymligt vardagsrum med skönt ljusinsläpp från stort fönsterparti i söderläge. Här finns plats för soffgrupp, tv-möbel och övrigt möblemang. Inbjudande, inglasad balkong i härligt söderläge med fri utsikt. Här kan man börja njuta tidigt på säsongen tack vare inglasningen. Två bra sovrum med plats för dubbelsäng varav ett med inbyggd garderob. Bra förvaring via rymlig klädkammare samt inbyggda garderober i hallen. Fräscht och stilrent badrum med dusch med glasdörr, WC, badrumsskåp, handfat med kommod och tvättmaskin. Möjlighet finns att bygga om bostaden till en fyra, se alternativ planskiss.

Barnvänligt område med fina innergårdar med bla grillmöjligheter. Nära till Årsta torg med butiker, restauranger, cykelverkstad, bageriet Josephine Baker och friluftsliv i Årstaskogen. Direkt bussförbindelse (nr 164) till Södermalm och till Älvsjö/Fruängen (nr 144) samt snabba kommunikationer till innerstan, Gullmarsplan och Årstaberg.

- Högt upp i huset på 11:e våningen
- Milsvid utsikt
- Fin trea med bästa läget!
- Möjlig fyra
- Välplanerat kök med gott om arbets- och förvaringsytor
- Två sovrum
- Inglasad balkong i söderläge
- Tennisbana och grillplatser i föreningen
- Välskött förening med många parkeringsplatser
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet
- Linde/Valla Torg tvärbanestation en kort promenad från lägenheten
- Årstaberg med pendeltåg och tvärbana inom 5 min från lägenheten
- Direkt bussförbindelse (nr 164) till Södermalm