BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen

Valutavägen 66B, vån 2

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • 5.200.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

VACKER TREA MED ÖPPEN PLANLÖSNING OCH STOR SOLIG BALKONG!

- Underbar balkong med sol från morgon till kväll
- Härligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier i två väderstreck
- Trivsam och mycket väldisponerad trea
- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stora sällskapsytor
- Två rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter
- Stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare
- Klädkammare samt tillhörande förråd
- Modern fastighet från 2007 med hiss
- Garageplatser med laddstolpar
- Lugnt och barnvänligt läge
- Endast ca 3 min till T-bana (röda linjen, station Hägerstensåsen)

Varmt välkomna till denna drömbostad attraktivt belägen i populära Hägerstensåsen! Här erbjuds ett boende av högsta klass med stilrena materialval, en tilltalande planlösning och med alla tänkbara bekvämligheter. Ett hem med stora fönsterpartier i två väderstreck som ger ett härligt ljusflöde i bostaden. Vacker utsikt mot den grönskande ekbacken samt föreningens fina innergård. 

Vidare erbjuds ett stort kök med gott om förvaring och generöst med arbetsytor. Här finns fullstor kyl och frys, diskmaskin, ugn och induktionshäll. Invid köket finns utrymme för större matgrupp invid fönster. Se även den alternativa planlösningen för möjlig fyra. Öppen social planlösning mellan köket och det väl tilltagna vardagsrummet. Balkongen är stor nog att rymma både loungegrupp och cafébord, dessutom i ett eftertraktat läge med sol större delen av dagen. Två rymliga sovrum och exemplariska förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober, stor klädkammare samt ett förråd som hör till lägenheten. Ljust helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Ytskikten går i en behaglig färgsättning och golven är av fin ekparkett.

Förutom en fantastisk lägenhet är den dessutom belägen i en mycket eftertraktad förening. Här finns alla bekvämligheter så som hiss, garage med laddplatser och tvättstuga med industrimaskiner - listan kan göras lång. Ekonomin är stabil och föreningen har amorterat flitigt genom åren. Belåningsgraden är nu nere på 7 842 kr/kvm enligt årsredovisningen för 2022, vilket är lågt då fastigheten är från 2007. På gården finns gemensamma bänkar och bord samt sandlådor och gunghästar för barnen. Här finns också grill som de boende får nyttja. Vintertid har föreningen en stor julgran på gården och vid husen finns den perfekta pulkabacken. Här bor ni lugnt och barnvänligt i en mysig oas på höjden men fin utsikt och naturen in på knuten. Perfekt läge med nära restauranger, affärer, service, skolor, T-bana och bussar.

Hjärtligt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!