BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Boråsvägen 13

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 2478
  • 968
  • 9205
Värdera din bostad

Beskrivning

Kontakta mäklaren för att boka privatvisning! 

- Högt och fritt läge utan insyn
- Ytterst välplanerad tvåa
- Möjlig trea
- Solig balkong
- Genomgående fint skick
- Stabil Brf som äger marken
- Högst upp i Hammarbyhöjden
- Nära t-bana
- Nackareservatet

Nu saluförs denna ljusa och välplanerade tvåa, belägen högt upp på Boråsvägen. Här erbjuds ett trivsamt hem med rymligt kök, stort vardagsrum, rofyllt sovrum och stor balkong. Möjlighet att göra om till en trea om ett till sovrum önskas. Perfekt boende för såväl singelhushållet, paret och den lilla familjen! Förutom ordentligt källarförråd finns barnvagnsrum i entréerna, cykelrum och bildäcksförråd till alla boende. Här bor ni på högt och fritt läge på en av Hammarbyhöjdens mest attraktiva adresser!

Stabil brf som köpte loss marken år 2017. Flera gemensamhetsutrymmen, bland annat en stor och härlig uteplats belägen på framsidan av huset.

Bostaden ligger nära både natur och storstadens puls, närhet till Nackareservatet med flertalet löpspår, utegym, badsjöar, stora ängar och även en 9-håls golfbana och Hammarbybacken med milsvid utsikt samt möjlighet till träningsaktiviteter året runt. Det är tio minuters promenad till badklippor vid Sickla sjö och till bryggor och caféer i Hammarby sjöstad. Det är en minuts promenad till Finn Malmgrens plan där det mesta finns: stor Coop-butik, apotek, gym, blomsteraffär, café, restauranger, 7-Eleven samt T-banan som tar dig in till Södermalm på 6 minuter.

Helt klart ett hem att trivas i!
Välkommen på visning.