BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Midsommarvägen 9, vån 3/3

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • Såld
  • 3747
  • 323
  • 1304
Värdera din bostad

Beskrivning

MIDSOMMARKRANSENS BÄSTA LÄGE!

- Topprenoverat och påkostat badrum från 2020
- Flera stora fönster i sydvästläge som låter dagsljuset flöda in fritt
- Högst upp vån 3 av 3 med himlen och grönska som närmsta granne
- Härlig takhöjd om ca 2,70 meter
- Vackert vitlaserat trägolv genomgående i hela bostaden
- Charmigt kök med goda arbetsytor och plats för matbord
- Generöst Sovrum med plats för dubbelsäng och flertalet garderober
- Bostaden präglas av tidstypisk funkischarm och fina detaljer
- Föreningen har en grönskande trädgård/uteplats med härligt solläge och grillmöjligheter
- Stabil förening som äger marken och har en belåning om endast ca 3109 per/kvm
- Endast 50 meter till Midsommarkransens centrum, matbutik och tunnelbana

Varmt välkomna till denna ljusa och oerhört välplanerade tvåa attraktivt belägen i pittoreska och lummiga Midsommarkransen. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom flera fönster i sydvästläge som låter dagsljuset flöda in fritt, en härlig takhöjd om ca 2,70 meter samt ett påkostat badrum som totalrenovarades 2020. Lägenheten är i mycket fint skick och har renoverats varsamt där moderna lösningar kombinerats med tidstypisk charm och detaljrikedom. Vidare erbjuds ni ett inbjudande och lättmöblerat vardagsrum, ett fräscht kök med goda arbetsytor och plats för matbord, ett sovrum i generös storlek med gott om plats för förvaring. För den som önskar så går det enkelt att bygga om lägenheten till att ha öppen planlösning mellan kök/vardagsrum. Se alternativ planritning. (obs bygglov och styrelsens godkännande kan krävas)

Föreningen HSH Brf Blåklockan i Stockholm är en stabil och trygg förening. De äger marken(=ej tomträtt), har en kommersiell lokal som genererar extraintäkter samt har en låg belåningsgrad om ca 3109 kr per/kvm enl. årsredovisningen 2021. Föreningens medlemmar har tillgång till en grönskande innergård, kombinerat cykelrum/barnvagnsrum samt tvättstuga. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett förråd om ca fem kvm.

Här bor ni mitt i hjärtat utav Midsommarkransen med endast 50 meter till centrum där det kryllar av trevliga restauranger, mysiga caféer och charmiga butiker. Ett stenkast bort ligger populära Svandammsparken och kvartersbiografen Tellus. Här bor du i livliga kvarter med nära till naturen och badmöjligheter i både Örnsberg och Gröndal. Kommunikationerna är utmärkta och tunnelbanan tar er vidare till Södermalms härliga puls på endast fem minuter och till T-centralen på 14 minuter.

Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse!