BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Telefonplan

LM Ericssons Väg 20

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 6437
  • 198
  • 975
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik ateljélägenhet med 5m takhöjd och två våningsplan - Två egna uteplatser - Nybyggt 2022 - Stor takterrass för föreningens medlemmar - Garage i huset - Gångavstånd till tunnelbana, restauranger och livsmedelsbutiker

Varmt välkommen till nya och topp-fräscha LM Erikssons Väg 20 om 58kvm i två våningsplan. En unik ateljélägenhet med imponerande takhöjd, smarta förvaringslösningar, uteplatser i två väderstreck samt bekväma tillägg som; digitalt ytterlås och dimrar från Plejd!

Lägenheten har en egen entré via ena uteplatsen som vätter mot väst. Väl inne möts du av det öppna köket med trappa upp till övervåningen. Här gör sig den imponerande takhöjden påmind med fönster som sträcker sig från golv till tak och släpper in rikligt med ljus.
Köket är fullt maskinellt utrustat med kombinerad ugn/mikro, integrerad diskmaskin, kyl och frys, insduktionshäll uppgraderad av säljaren 2022 från Electrolux till Witt samt vinkyl extra insatt av säljaren. Här är förvaringen god i såväl lådor som skåp men utöver det har säljaren låtit tillbygga hyllor över och under bänken längs med undersidan av trappan för ytterligare förvaring.

Från entrén har du trappan upp till lägenhetens andra plan och vardagsrum med kontorsplats. Här uppe ryms med enkelhet soffgrupp, tv-möbel och arbetsplats på ett naturligt sätt.

Lägenhetens sovrum ligger avskilt längst in i lägenheten med egen utgång till den andra uteplatsen som vätter in mot föreningens rofyllda innergård som bjuder på morgonsol. Perfekt plats för en mysig frukost eller en oas undan solen på högsommaren. Sovrummet har av säljaren tillbyggda garderober med ELFA-skjutdörrar, en i sovrummet och en i innerhallen utanför.

Badrummet är helkaklat och kommer utrustat med dusch, handfat med kommod, kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt spegel med dimbar belysning. Säljaren har även här låtit sätta in dimbara spotlights i taket.

Läget är mycket centralt med ca 100 meter till tunnelbanan, 2 min promenad till bageriet, ett stort utbud av restauranger ligger både i fastigheten och runt i närområdet. Detta boende erbjuder helt klart det där lilla extra som måste upplevas på plats!

Varmt välkommen på visning!