BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hagsätra

Klockhammarsgränd 4

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 2352
  • 687
  • 2058
Värdera din bostad

Beskrivning

*Högst upp i huset med balkong i fritt och öppet läge! * 

Varmt välkomna till Klockhammarsgränd 4 och denna fina 2a eller möjliga 3a, 4a! Här bor du högst upp i huset utan insyn med stor balkong i öppet och fritt läge som bjuder på fantastisk utsikt. Hörnlägenheten har 2 rum och kök med fönster i två väderstreck vilket genererar ett fint ljusinsläpp. Stort badrum med både tvättmaskin, badkar och golvvärme samt ett stort och rymligt förråd/klädkammare.

- utmärkt planlösning

- högst upp i huset
- möjlig 3a, 4a
- gavelläge
- grönskande omgivningar och utsikt
- bredband ingår i avgiften

 

Möjligheternas lägenhet här kan man bygga en etagelägenhet på ca 34 kvm extra boyta och totalt ca 50 kvm golvyta. Föreningens vind ovanför denna lägenhet kan man köpa om så önskas. 

Kök
Ljust och praktiskt kök i vinkel med vita skåpsluckor som erbjuder stora arbetsytor och mycket förvaringsmöjligheter i under och överskåpen. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl/frys, spis, ugn samt ett rymligt städskåp. Här får du enkelt plats med middagsbord. Från köket når du den trevliga balkongen. Det finns möjlighet att delvis öppna upp köket mot vardagsrummet. Kyl/frys, spis och ugn är utbytta för ca 3 år sedan. 

Balkong
Stor och härlig balkong i öppet och fritt läge som erbjuder en fantastisk utsikt. På balkongen finns det plats för både utemöbler, blommor och växter. Här kan du börja morgonen i lugn och ro med en kopp kaffe alldeles för dig själv. 

Vardagsrum
Vidare kommer du in till vardagsrummet som har två stora fönster som även här erbjuder en fin utsikt och härligt ljusinsläpp. Här får du enkelt plats med soffgrupp, bord , tv-möbler eller annat möblemang om så önskas. 

Sovrum
Sovrummet är rymligt med stora fönsterpartier som vetter mot härlig grönska och som släpper in rikligt med ljus. Det finns gott om plats för förvaring i garderoberna. Här får man plats med dubbelsäng, sängbord, byrå, eller annat möblemang. Önskas mer förvaring får du enkelt plats med fler garderober. 

Badrum
Till vänster om hallen ligger badrummet. Stort helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna samt grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med badkar, tvättmaskin, ny wc från 2022, handfat och badrumsskåp. Det finns även golvvärme installerat. 

Hall
Stor och öppen hall som öppnar upp till resten av lägenheten. Det finns gott om plats att hänga av ytterkläder. Du får enkelt plats med garderob eller andra mindre hallmöbler.

Förråd/klädkammare
Till höger om hallen ligger ett stort förråd/klädkammare. Här inne finns det garderober och gott om plats för förvaring. Om man önskar finns det även möjlighet att inreda rummet med kontorsmöbler.

Vind
För den som önskar så finns det möjlighet att köpa föreningens vind som ligger ovanför lägenheten. Ytan är ca 34 kvm boarea och 50 kvm golvarea.

Till lägenheten hör ett extra förråd.