BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skärmarbrink

Blåsutvägen 5

  • 1
  • 35 kvm
  • Såld
  • 3951
  • 125
  • 2070
Värdera din bostad

Beskrivning

- Tidsenligt kök från byggåret
- Högst upp i huset 
- Otrolig vy över hustak och trädtoppar
- BRF som äger sin mark
- Optimalt läge mellan kommunikationer, natur och stadspuls

Äntligen ges nu chansen att se denna charmiga etta om 35 kvm med magisk utsikt! Här bor du i ett perfekt läge nära till stadspuls, kommunikationer och natur. 

Högst upp i huset kliver du in i bostaden där du direkt möts av ljuset in. Här bor du på optimalt planerade kvadratmeter med charmiga tidsenliga detaljer bevarade så som kök och garderober. Lägenheten har en underbar utsikt över parkområde, träd och grönska. Detta är ett perfekt boende som passar singeln, även paret. Möjlighet finns att dela av köket och skapa ett sovrum för att kunna disponera bostaden som en tvåa. En trappa upp från bostaden nås föreningens gemensamma takterass som medlemmarna kan nyttja. 

Här bor Ni på utmärkt läge med närhet till det mesta; Södermalm, Globen och Tele2 Arena, Nackareservatet, Gamla Enskede och Sickla Köpkvarter. Med bara några minuters promenad till Skärmarbrink, Globen och Blåsut är det lätt att ta sig till centrum eller till andra områden via Gullmarsplan och Stockholms linjetrafik. Vill du känna stadens puls på närmare håll är det bara en kort promenad till Skanstull och Södermalm.

Området kring Blåsut är expansivt och flera bra och trendiga restauranger och bageri erbjuds, bland annat Enskede Matbod, Åsushi och Matateljén. Bonne Femme har nyligen öppnat på Blåsutvägen och erbjuder nybakat bröd och magiska bullar! Från bostaden blickar ni ut över lugna och sköna Blåsutparken och för den som vill ha mer natur och friluftsliv finns vackra Nackareservatet inom gångavstånd. På andra sidan Nynäsvägen finns Globen och Tele2 Arena med stort utbud av restauranger, affärer och evenemang. Tolv Stockholm erbjuder dessutom en mängd aktiviteter och upplevelser, till exempel äventyrsgolf, bowling och arkadspel. 

Välkomna att uppleva denna pärla!