BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Årstavägen 131, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 991
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad och yteffektiv 3:a om 58 kvadrat i ett modernt hus med hiss! Genomgående fräscha ytskikt i fina nyanser och enhetliga golv. Bostaden erbjuder ett stort och rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp samt matplats för 6-8 personer intill köket. Köket är modernt med all tänkbar utrustning som kan önskas så som Smeg induktionshäll, ugn, fullhöjd på kyl och frys, diskmaskin och bra arbetsyta och förvaring. Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och bra förvaring via garderob med skjutdörrar samt rymlig klädkammare. Från det stora sovrummet nås även bostadens balkong som ligger i skönt sydvästläge. Ytterligare ett bra sovrum i andra delen av bostaden som passar perfekt för barn-, gäst- eller arbetsrum med inbyggd garderob. Badrummet har helkaklade väggar, klinkergolv  med golvvärme och inbyggda spotlights i tak. Badrummet erbjuder wc, handfat med kommod, handduksvärmare, dusch samt tvättmaskin. 

Lägenheten har ett gynnsamt läge i Årsta med nära avstånd till grönområde och Årstaviken, cirka fem-tio minuters promenad till Årstabergs pendeltågsstation och Årsta Torg. Utöver detta finns dessutom buss utanför som tar dig både till Gullmarsplan och Årstaberg.
Brf Tavelsjön stod klart för inflyttning 2005 och är en stabil förening med god ekonomi. Förutom värme och vatten så ingår även kabel-tv och bredband Fiber (100/100) i månadsavgiften. Föreningen äger sin egen mark, såldes ingen tomträttsavgäld, lite ovanligt i Årsta. I huset finns barnvagns- och cykelförråd samt uppställningsplats för cyklar utvändigt. Gemensam tvättstuga i föreningen finns det även tillgång till.

- Ljus och smakfull trea
- Bra förvaring
- Balkong i skönt sydvästläge
- Rymligt förråd
- Två sovrum
- Generöst vardagsrum
- Badrum med dusch och tvättmaskin
- Föreningen har lediga parkeringsplatser
- Närhet till kommunikationer och Årstaskogen
- Storängsparken ligger ett stenkast bort