BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sickla Sjö - Nacka

Sickla Sjöväg 1, plan 3 av 3

  • 4 rum och kök
  • 104 kvm
  • 9.975.000 kr / Såld
  • 6746
  • 205
  • 9985
Värdera din bostad

Beskrivning

På bästa adress vid populära Sickla strand erbjuds nu en unik möjlighet att förvärva ett riktigt drömboende högst upp i huset med insynsskyddat läge på hörnet. Här finns en stor och solig balkong med sjöutsikt och milsvid fri utsikt över villors takåsar och nackareservatets grönområden! Skyddat och barnvänligt område med Nacka naturreservat och Hammarbybacken tvärs över viken.

Väl inne i lägenheten möts du av ett genomgående toppskick och en luftig planlösning som tillsammans med det naturnära lugnet skapar en unik känsla. Lägenhetens hörnläge ger fina ljusinsläpp från tre väderstreck. Här finner du rymliga och rogivande rum med tidlösa färger och exklusiva påkostade materialval långt över standard. Stort sällskapskök med öppen planlösning mot vardagsrummet och bänkskivor samt stänkskydd i exklusiv kalksten. Två toppfräscha badrum samt tre rogivande sovrum. Ett av badrummen har ett deluxe massagebadkar från Neptun. Den rymliga balkongen har ett härligt och fritt läge med sjöutsikt mot Sickla sjö och vacker vy över det närliggande villaområdets takåsar. 

På minuters promenadavstånd finner du bland annat Sickla Köpkvarter med sina många butiker och Saluhall samt Dieselverkstaden med alla dess kulturella attraktioner. Det finns även flera förskolor och skolor i närområdet. Kommunikationsmässigt finns goda bussförbindelser i alla riktningar, däribland buss 401 och 403 samt Saltsjöbanan och tvärbanan. Det tar cirka 5 min med bil in till stan och ca 10 min med buss / tåg. Här bor du i en omåttligt populär och välskött förening med god ekonomi och låga avgifter i relation till andra motsvarande moderna fastigheter i området.

Missa inte detta unika tillfälle, den här lägenheten måste upplevas på plats!

- Bästa adress högst upp i huset
- Stor och solig balkong med sjöutsikt och milsvid fri utsikt över villors takåsar och nackareservatets grönområden
- Exklusiva materialval samt massagebadkar
- Nacka naturreservat och Hammarbybacken tvärs över viken
- Skyddat och barnvänligt närområde med flera förskolor och skolor
- Två badrum och kök med öppen planlösning mot vardagsrum
- Genomgående toppskick och generösa ljusinsläpp från flera väderstreck
- Goda förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda garderober och stort källarförråd
- Omåttligt populär och välskött förening med god ekonomi och garage
- Mycket goda kommunikationer finns i närområdet via bussar, saltsjöbanan och tvärbanan