BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Bränningevägen 30 B, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 3316
  • 221
  • 2283
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna inbjudande och insynsskyddande trea som erbjuder ett förstklassigt och högt bekvämligt boende ett stenkast bort från grönska och vatten. Här finner ni en fin genomgående röd tråd av parkettgolv, ljusa material och färgval, välplanerade rum, gott om förvaringsmöjligheter och ett rikligt ljusinflöde från de stora fönsterpartierna som genomsyrar hela lägenheten.

Väldisponerat och lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Smakfullt, fullutrustat kök där inget har lämnats åt slumpen. Härlig matplats för middagssällskapet och utgång till generös balkong i skönt västerläge med fri utsikt och vy. Här njuter man av sköna kvällar och solnedgångar. Köket är maskinellt utrustat med kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro och ugn, spis och fläkt samt ett skafferi.
Två bra och insynsskyddade sovrum med plats för dubbelsäng, varav ett med en hel garderobsvägg. Sobert badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med värmeslingor. I badrummet finns dusch med snygga glasdörrar, handfat med kommod, badrumsskåp, handduksvärmare, tvättmaskin och torktumlare. Hall med bra avhängningsmöjligheter och inre hall med en garderob och ett städskåp. Säkerhetsdörr är installerad.

Lägenheten ligger perfekt mitt i Årsta med Årstaskogen utanför husknuten och Årsta torg bara några minuter promenad bort. Inom ett par hundra meter finns även flera förskolor, lekplatser, närbutiker och busshållplats med tät trafik mot Gullmarsplan och Årstaberg. Även tvärbanan är inom bekvämt promenadavstånd. Längre upp på Bränningevägen ligger vårdcentral, tandläkarmotagning och BVC.

Varmt välkomna hem till Bränningevägen 30B!

- Smakfull och stilren
- Högt upp
- Två sovrum
- Inbjudande vardagsrum
- Stort ljusinsläpp
- Snyggt välutrustat kök
- Hiss i huset
- Välskött förening
- Stenkast från Årsta Torg
- Garage och källarförråd i huset
- Årstaskogen och Årstaviken intill
- Närliggande skolor och förskola
- Cykelavstånd till Södermalm
- Parkområden precis utanför porten